Ζάκυνθος: Εκτέλεσε τον σκύλο μπροστά στα μάτια των τουριστών!

Ο δολοφόνος «ενοχλήθηκε» επειδή το ζώο περνούσε έξω από το σπίτι του Ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων (Ζ.Ο.Μ.Ζ. - ZAWF) δημοσίευσε στο facebook τη φωτογραφία του νεκρού ζώου, που δολοφόνησε εν ψυχρώ στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:30 το πρωί κάτοικος στο Καλαμακίου με κυνηγετική καραμπίνα επειδή το ζώο απλώς περνούσε έξω απ' την οικία του.

Ο δολοφόνος «ενοχλήθηκε» επειδή το ζώο περνούσε έξω από το σπίτι του

Ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων (Ζ.Ο.Μ.Ζ. - ZAWF) δημοσίευσε στο facebook τη φωτογραφία του νεκρού ζώου, που δολοφόνησε εν ψυχρώ στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:30 το πρωί κάτοικος στο Καλαμακίου με κυνηγετική καραμπίνα επειδή το ζώο απλώς περνούσε έξω απ' την οικία του.

Ο αγρότης μάζεψε το σκυλί, που αιμόφυρτο έσκουζε στην άσφαλτο, το έριξε στην καρότσα του αγροτικού του και το πέταξε λίγα μέτρα μακρύτερα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον δρόμο που συνδέει την πόλη της Ζακύνθου με το Καλαμάκι και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια Άγγλων τουριστών που εκείνη τη στιγμή στέκονταν στη στάση λεωφορείου κοντά στο ξενοδοχείο «DOLLAS».

Ευτυχώς ένας από τους τουρίστες είχε την ψυχραιμία να φωτογραφίσει το συμβάν, όπως συνέβη.

Μετά το περιστατικό το ζευγάρι των τουριστών, που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, ένας ακόμη Άγγλος τουρίστας που έφθασε και φωτογράφησε τον δράστη καθώς μάζευε το νεκρό σκυλί καθώς και μέλη του Ζ.Ο.Μ.Ζ., τα οποία σίτιζαν καθημερινά το άτυχο σκυλί, κατέθεσαν μήνυση κατά του δράστη, του οποίου τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το αν ο δολοφόνος του ζώου εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: zoosos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ