Shaya: «Του έχω σώσει τη ζωή και ξαφνικά εμφανίζεται η κολλητή και τους βρίσκω να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι» (βίντεο)

Η τραγουδίστρια εξομολογείται στις "Μαμά-δες".

Η Σάγια Χάνσεν (Shaya) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για μια σχέση στο παρελθόν στην οποία ένιωθε εγκλωβισμένη.

«Έχω βρεθεί κι εγώ σε μία σχέση που ένιωθα εγκλωβισμένη, να μην ξέρω πως θα φύγω και να νιώθω ότι δεν μου φέρεται σωστά. Ήμουν πολύ μικρή και γίνονταν πάρα πολλά πράγματα τότε στη ζωή μου εκείνη την περίοδο. Είχε μπλέξει και με κάποιες ουσίες κι ήταν άρρωστος ο συγκεκριμένος. Είμαι κι εγώ πολύ του να βοηθήσω. Έκανα όλη αυτήν την προσπάθεια και κατέληξα να είμαι εγώ το θύμα» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.


«Να έχω βοηθήσει έναν άνθρωπο, να του έχω σώσει τη ζωή και ξαφνικά να εμφανίζεται η κολλητή και να τους βρίσκω να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι. Εννοείται ότι έφυγα νύχτα και πήρα τα πραγματάκια μου. Δεν κρατώ κακίες, δεν έχω χρόνο. Έφυγα κι εννοείται ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου» εξομολογήθηκε η Σάγια.

Διαβάστε ακόμη: Η... εκθαμβωτική Shaya σαν σύγχρονη Ελληνίδα θεά: Grecian styling και κοσμήματα με έμπνευση μύθους & λίθους-σύμβολα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Shaya: Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο της στη Λευκάδα - Εντυπωσιακό νυφικό (Φωτό & Βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ