Η Μαντόνα ντύθηκε "μαύρη χήρα" και πήγε στην επίδειξη μόδας των Dolce&Gabbana - Δαντέλα-κουρτίνα & δυσκολεύεται στο περπάτημα (βίντεο)

Απέδειξε ξανά ότι είναι η απόλυτη Βασίλισσα

Άκρως αισθητή έκανε την παρουσία της η Μαντόνα στο fashion show του οίκου μόδας, Dolce&Gabbana στο Μιλάνο.

Η 66χρονη εμφανίσθηκε σαν "χήρα"  με ένα μαύρο διαφανές πέπλο με δαντελένια κεντήματα που έφτανε μέχρι το πάτωμα.

Και σαν να μην έφτασε αυτό πρόσθεσε και ένα χρυσό στέμμα δείχνοντας σε όλους ότι είναι η απόλυτη Queen της ποπ!

Βέβαια, να πούμε ότι δεν βρέθηκε τυχαία στην πρώτη σειρά του show.

Η ίδια η παράσταση, που ονομάζεται Italian Beauty, ήταν μια αφιέρωση στην γκαρνταρόμπα της περιοδείας της Μαντόνα το 1990, το Blonde Ambition, που ήταν σχεδιασμένη από τον Jean Paul Gaultier.

Κατεβαίνοντας από μια σκάλα, κάθε μοντέλο φορούσε το κωνικό μπουστάκι που φορούσε η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τότε, ενώ ξανθές περούκες με τιρμπουσόν που θύμιζαν το στυλ που είχε εκείνη την εποχή και κατέγραψε το ντοκιμαντέρ «Στο κρεβάτι με τη Μαντόνα», ολοκλήρωναν το λουκ. 

Αποθεώθηκε από τους σχεδιαστές

Καθώς οι σχεδιαστές έκαναν την τελευταία τους υπόκλιση, πήραν την ασυνήθιστη απόφαση να περπατήσουν στην πασαρέλα αναζητώντας τη μούσα τους στην πρώτη σειρά που σηκώθηκε για το χειροφίλημά τους και για ακόμα περισσότερο χειροκρότημα από το ενθουσιασμένο πλήθος.

Η μακροχρόνια φιλία με τους Domenico Dolce και Stefano Gabbana 

Η Μαντόνα διατηρεί μία μακροχρόνια φιλία με τους  Domenico Dolce και Stefano Gabbana, ενώ ήταν και ambassador του brand από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Το 2000 παρουσίασαν τη συλλογή τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2001με τίτλο "Madonna, Gli Anni Ottanta" (Μαντόνα, η δεκαετία του '80) ενώ προηγήθηκαν τα κοστούμια που σχεδίασαν για την περιοδεία της The Girlie Show το 1992.

«Η Μαντόνα ήταν πάντα το είδωλό μας. Χάρη σε αυτήν άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μας», έγραψαν οι σχεδιαστές στις σημειώσεις του σόου.

Διαβάστε ακόμη: Sabrina Carpenter: Φόρεσε την εμβληματική τουαλέτα της Madonna – Η «βασίλισσα» της Pop είχε μαγνητίσει τα βλέμματα στα Oscar του 1991 – Ολόλευκη & γεμάτη διαμάντια (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιάζει ξανά η 66χρονη Madonna - Πήρε το άλογο της & έκανε βόλτα - "Θέλω να αποκτήσω ένα καινούριο" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ