Το πατριωτικό αφήγημα του Κυριάκου Βελόπουλου: Κυρίαρχος στη Β. Ελλάδα, 18,42% στην Ημαθία, 16,54% στο Κιλκίς - Η συνταγή της επιτυχίας, δείτε το σκορ του σε κάθε νομό

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τοποθετεί τον εαυτό του ως «πόλος πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου»

Υπερδιπλάσιο του ποσοστό του Κυριάκου Βελόπουλου σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019, αλλά και τις περσινές βουλευτικές, η Ελληνική Λύση κυριαρχεί στη Βόρεια Ελλάδα όπως θα δείτε και στα αποτελέσματα ανά νομό που παραθέτουμε στη συνέχεια.

Αποτελέσματα που ξεπερνούν το 16% σε τουλάχιστον έξι περιφέρειες με καλύτερο αποτέλεσμα στην Ημαθία με 18,42% και το Κιλκίς με 16,54%.

Με πατριωτικό αφήγημα ο Κυριάκος Βελόπουλος στοχεύει στα δεξιά της Δεξιάς, μπορεί κάποιος να θεωρήσει Δεξιά τη σημερινή Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα γεννήθηκε ο πόλος της πατριωτικής διακυβέρνησης του τόπου», δήλωσε χθες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την άνοδο που σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος και κάλεσε τους Έλληνες να στρατευθούν μαζί του.

Έτοιμος να κυβερνήσει

«Θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Βγήκαμε από τον βούρκο που η Ν.Δ. δημιούργησε, οι πατριώτες είναι δίπλα μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε» είπε ακόμα ο κ. Βελόπουλος και έκανε ειδική αναφορά σε Ξάνθη και Ροδόπη λέγοντας  «Ας δουν τα αποτελέσματα στη Θράκη, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι γιατί αυτό είναι το χειρότερο από όλα».


Το χαρακτήρισε εθνικό κόμμα

Μάλιστα στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδωσε και τον προσανατολισμό του κόμματος: «Ευχόμαστε κάποια στιγμή τα ΜΜΕ να αντιληφθούν ότι η Ελληνική Λύση είναι ένα αμιγώς εθνικό κοινωνικό λαϊκό κόμμα που ήρθε για να κυβερνήσει, λέγοντας ότι είναι δύναμη ευθύνης».

Η συνταγή της επιτυχίας

Με σημαία τη Μακεδονία, σκίζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών μέσα στη Βουλή, μπροστά στις πορείες των Μακεδονομάχων, δίπλα στην εκκλησία και παρά το... άδειασμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου κατάφερε να πείσει.

Να πείσει τους φοβισμένους ακόμα και με... μαγικά. πως αλλιώς θα εξηγούσε κάποιος τον υποψήφιο που εξέλεξε πρώτο με 110.050 σταυρούς, τον Φράγκο Εμμανουήλ σε παρένθεση Φραγκούλη που παραπέμπει στον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη που όμως δεν ήταν υποψήφιος με κανένα κόμμα.

Δείτε τα ποσοστά του Κυριάκου Βελόπουλου σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ