Έπαιξαν ξύλο σε κλαμπ της παραλιακής οι παίχτες του ΝΒΑ, Ζούμπατς και Σάριτς - Δέχθηκαν επίθεση λένε οι Κροάτες (βίντεο)

Η απάντηση της ομοσπονδίας της Κροατίας για το επεισόδιο

Τα δύο αστέρια της Κροατίας του μπάσκετ και άσοι του του NBA, Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς, έχασαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την ήττα από την Ελληνική ομάδα, όμως θέλησαν να εκτονωθούν σε καβγά σε κλαμπ της παραλιακής.

Το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά τη λήξη του τελικού του Προολυμπιακού τουρνουά.

Σε ανακοίνωσή της η κροατική ομοσπονδία αναφέρει πως «οι παίκτες μας δέχτηκαν πρώτα φραστική επίθεση και μετά σωματική, με τους ίδιους να αναγκάζονται να αμυνθούν».

«Μετά τον τελικό αγώνα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους, καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά αντίθετα οι παίχτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετοιμασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, προτού επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ