Μπράβο Nia Vardalos: Ενθουσιασμένη που πήρε το ελληνικό της διαβατήριο – Έγραψε το πιο πατριωτικό post που έχετε διαβάσει - Συγχαρητήρια στην πρωταγωνίστρια του My Big Fat Greek Wedding (φωτό)

Ποζάρει με υπερηφάνεια στο αεροδρόμιο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Nia Vardalos!

Η πρωταγωνίστρια της διαχρονικής ταινίας "My Big Fat Greek Wedding" μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της ελληνικό διαβατήριο.

Η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει κρατώντας το περήφανα, σημειώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης της:

«Την τράβηξα τον περασμένο μήνα, την πρώτη φορά που προσγειώθηκα στην Αθήνα με το νέο μου ελληνικό διαβατήριο. Σας ευχαριστώ @greeceinla για αυτή την τιμή. Ήταν χαρά μου να συμμετέχω σε γυρίσματα στην Ελλάδα (φιλμ) με βίζα και τώρα ανυπομονώ για πολλές ακόμα παραγωγές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εργαστείτε στην Ελλάδα... και να προσλάβετε Έλληνες!»

Νία Βαρντάλος

Να σημειώσουμε ότι η Nia Vardalos, βρέθηκε στην χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» που έγιναν σε Ραφήνα και Κέρκυρα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: 

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» κυκλοφόρησε το 2002 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ας θυμηθούμε τη διαχρονική ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 1»:

Διαβάστε ακόμη: Νέο ζευγάρι! Η Νία Βαρντάλος πόζαρε με τον σύντροφο της, Σπύρο Κατσαγάνη στο κόκκινο χαλί - Που γνωρίστηκαν; (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Οι Έλληνες αστέρες του Χόλιγουντ έκαναν Πάσχα μαζί: Ted Sarantos, Nia Vardalos, Melina Kanakaredes & John Stamos – Που είναι η Jennifer Aniston (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ