Ο «ιπτάμενος» Ντουπλάντις προσγειώνεται Ελλάδα - Στη Σαντορίνη θα κάνει διακοπές με την καλλονή σύντροφο του

Τα ετοίμασε όλα ο παιδικός του φίλος, Εμμανουήλ Καραλής

Ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις που έκανε όλο τον πλανήτη να παραμιλάει μετά το παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε τη Δευτέρα, «πετώντας» στα 6.25μέτρα, βάζει πλώρη σήμερα για τα ελληνικά νησιά.

Φυσικά, μαζί του θα είναι καιη σύντροφός του, Desiré Inglander, η οποία έγινε viral τις τελευταίες ώρες.

Ο Σουηδός υπεραθλητής θα ξεκινήσει αμέσως τις διακοπές του και το επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με το μετάλλιο στο στήθος ρωτήθηκε αν θα έρθει στην Ελλάδα και με πολύ καλή διάθεση απάντησε: «Ναι, θα έρθω Ελλάδα», ωστόσο δεν ήθελε να αποκαλύψει πού θα πάει.


Ο «Μανόλο», όμως, που είναι παιδικός του φίλος, δεν ήταν φειδωλός, ανακοινώνοντας το... πρόγραμμά του. Άλλωστε ήταν εκείνος που κανόνισε τις διακοπές.

Όπως είπε ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε για τον Αρμάντ Ντουπλάντις μία πολύ όμορφη βίλα στη Σαντορίνη. Ο Μανόλο πάντως δεν θα του κάνει παρέα, καθώς θα παραμείνει στο Παρίσι έως την Δευτέρα και θα επιστρέψει με την υπόλοιπη ελληνική ομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Η 22χρονη σουηδέζα καλλονή, μοντέλο influencer, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ κορίτσι του Αρμάντ Ντουπλάντις - Η απόρριψη και η γνωριμία με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Δείτε τον διαστημικό Ντουπλάντις να σπάει με 6μ. και 25 εκατ. το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ - Από άλλο πλανήτη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ