Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Τελετή Λήξης: Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg & Billie Eilish live στη σκηνή!

Την Κυριακή 11 Αυγούστου

Οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες θα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις.

Ο παραγωγός Μπεν Γουίνστον, ο οποίος δεν είναι ξένος στις εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής ως παραγωγός των βραβείων Grammy και του αφιερώματος «Adele: One Night Only» του 2021 του CBS, συντονίζεται με τους Γάλλους παραγωγούς της Τελετής Λήξης, σύμφωνα με το Variety.

Η κατάσταση είναι τεταμένη όσον αφορά τις ζωντανές συναυλίες αυτή την εβδομάδα, αφού οι αρχές στην Αυστρία απέτρεψαν σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου τριήμερου εμφανίσεων της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour».

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Τελετή λήξης: Δύο γαλλικά συγκροτήματα θα τραγουδήσουν την Κυριακή 11 Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη: Γαλλίδα έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της μπροστά σε 80.000 θεατές: «Ο έρωτας βρίσκεται στο Παρίσι» - Γονάτισε και έδωσε καρφίτσα αντί βέρας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σίντι Ενγκάμπα: Η προσφυγοπούλα που εκδιώχθηκε από το Καμερούν κέρδισε μετάλλιο στο Παρίσι - Το πρώτο της Ολυμπιακής Ομάδας προσφύγων (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ισοπεδωτικός ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στους Ολυμπιακούς: Νίκησε 10-0 τον αντίπαλό του πάει για χάλκινο μετάλλιο το βράδυ - Δείτε βίντεο με τον απίστευτο αγώνα του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ