Kate Moss: Η αδελφή της πήγε στα επείγοντα νοσοκομείου λόγω υπερβολικής δόσης Ozempic - «Είναι η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ – Μην το κάνετε» (φωτό & βίντεο)

Η Λότι Μος έπαθε επιληπτική κρίση.

Η ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι, αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση Ozempic.

Το 26χρονο μοντέλο έπαιρνε το φάρμακο για να αδυνατίσει ενώ ήταν ήδη αδύνατη.

Μίλησε για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάρει το φάρμακο που βοηθά άτομα με διαβήτη.

Η Λότι Μος έπαθε επιληπτική κρίση, αφού πήρε υψηλή δόση του Ozempic για δύο εβδομάδες. 

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί της τόνισαν ότι η δόση που πήρε έπρεπε να είχε συνταγογραφηθεί σε κάποιον που ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά, ωστόσο η Λότι Μος είναι περίπου 50 κιλά.

«Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που θα ήθελα να ήξερα πριν το πάρω», είπε η Λότι Μος, σημειώνοντας ότι έκανε ένεση στο πόδι της αντί για το στομάχι της για να αισθάνεται λιγότερο άρρωστη.

Διαβάστε ακόμα: Gucci: Το λαμπερό front row στην επίδειξη μόδας - Kate Moss ολόιδια με την κόρη της, Lila, Salma Hayek, Demi Moore, Dua Lipa (φωτό-βίντεο)

«Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, οπότε αν αυτό είναι μια προειδοποίηση για οποιονδήποτε, σας παρακαλώ, αν σκέφτεστε να το κάνετε, μην το κάνετε. Δεν αξίζει τον κόπο. Θα προτιμούσα να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξανακάνω», δήλωσε ο Μος.

«Ειλικρινά ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου» τόνισε η Λότι Μος.

Με μόλις μια δόση πήγε από τα 60 κιλά στα 57, στην δεύτερη έπεσε στα 53, ενώ είχε και παρενέργειες, όπως εμετό, απώλεια χρώματος κ.α.

Διαβάστε ακόμα: Viral, η αγενής συμπεριφορά της Kate Moss σε show μόδας – Χόρευε & γέλαγε ασταμάτητα στο πλευρό του συντρόφου της, Nikolai Von Bismarck την ώρα της πασαρέλας (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr