Υπόθεση Πελικό - 54χρονος πολιτικός μηχανικός καταθέτει: "Την βίασα, βλέπω εφιάλτες - Έστειλα φωτό με το μόριο μου, είδα την Ζιζέλ ναρκωμένη με 5 άνδρες"

Ομολόγησε ότι βίασε την 72χρονη

Συνεχίζει κανονικά η δίκη των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό, η οποία ξεκίνησε στο ποινικό δικαστήριο της Αβινιόν στις 2 Σεπτεμβρίου και θα έχει διάρκεια τέσσερις μήνες.

Την Παρασκευή παρευρέθηκε στο δικαστήριο ο Σιρίλ Ντελβίλ, πολιτικός μηχανικός και πατέρας δύο παιδιών.

Ο 54χρονος είναι από τους 50 κατηγορούμενους, τους οποίους «στρατολογούσε» από το διαδίκτυο ο Ντομινίκ Πελικό για να βιάζουν την σύζυγό του αφού εκείνος νωρίτερα είχε ναρκώσει βάζοντας αγχολυτικά χάπια στο δείπνο της. Ο κατηγορούμενος ανέφερε στο δικαστήριο πως γνώρισε τον Πελικό τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν επισκέφθηκε την κατοικία του βασικού κατηγορούμενου, αφού προηγουμένως είχαν ανταλλάξει μηνύματα στο διαδίκτυο.

Ο Ντελβίλ ομολόγησε πως έκανε στοματικό σεξ και είχε συνουσία με την Ζιζέλ Πελικό ενώ δήλωσε πως όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα αυτή ήταν γυρισμένη στο πλάι και δεν είδε το πρόσωπό της.

«Αυτός (ο Πελικό) μου είπε να συνεχίσω. Είχε διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα και εκείνος το κατέγραφε. Όταν άγγιξα την κυρία Πελικό ανέπνεε αλλά δεν αντέδρασε, αυτό μού φάνηκε παράξενο». Ο κατηγορούμενος επιβεβαίωσε πως δεν είχε την συγκατάθεση του θύματος και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες δεν ανήκουν στους άνδρες, ελπίζω πως οι μελλοντικές γενιές θα το μάθουν. Δεν είχα την άδεια της κυρίας Πελικό, αυτός μού την έδωσε, αυτό είναι το πρόβλημα».

Ο ίδιος, ομολόγησε στο δικαστήριο ότι ο Πελικό πριν τον καλέσει στην κατοικία για να βιάσει την Ζιζέλ τού ζήτησε να στείλει μια φωτογραφία με το πέος του και ο βασικός κατηγορούμενος τού έστειλε μία φωτογραφία της Ζιζέλ που ήταν περιτριγυρισμένη από πέντε άνδρες και γύρω τους υπήρχαν μερικά λευκά τάμπλετ.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του 54χρονου κατηγορούμενου η Ζιζέλ Πελικό τον κοίταξε κάποιες φορές. Η κόρη της Καρολίν Νταριάν ήταν στο πλευρό της ενώ ο 71χρονος Ντομινίκ Πελικό καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο με ένα μπαστούνι δίπλα του, αφού εδώ και μία εβδομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

"Την βίασα, βλέπω εφιάλτες - Έστειλα φωτό με το μόριο μου, είδα την Ζιζέλ ναρκωμένη με 5 άνδρες"

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ομολόγησε πως βίασε την 72χρονη Ζιζέλ. Το όνομά του αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία το φθινόπωρο του 2020 πραγματοποίησε έρευνα στην κατοικία του Πελικό, μετά την σύλληψή του σε σούπερ μάρκετ την στιγμή που προσπαθούσε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του κάτω από τις φούστες πελατισσών. Κατά την έρευνα βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με τους βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό, τους οποίους κατέγραφε ο σύζυγός της, όταν δεν την βίαζε ο ίδιος.

Ο Ντελβίλ με λυγμούς δήλωσε πως μετά την σύλληψή του βλέπει ψυχολόγο, γεγονός που τον έχει βοηθήσει ενώ τόνισε ότι «αισθάνεται μεγάλη στενοχώρια για την κυρία Πελικό». «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπεράσω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω εφιάλτες», είπε ο κατηγορούμενος και ανέφερε πως, μετά την αποκάλυψη των βιασμών της Ζιζέλ Πελικό, η σύζυγός του με την οποία ήταν παντρεμένοι επί 32 χρόνια τον εγκατέλειψε. Ο κατηγορούμενος δήλωσε πως είχε μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή, αλλά μετά βαρέθηκε και άρχισε να κοιτάζει σάιτ με πορνό. Επίσης, έγινε μέλος στο σάιτ γνωριμιών Coco.fr μέσω του οποίου ο Πελικό «στρατολογούσε» τους βιαστές της συζύγου του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ