Αλέξης Κούγιας και Νίκος Συρίγος τσακώθηκαν live στο Mega - "Άκου να σου πω - Δεν ξέρω εσύ σε τι γειτονιά έχεις μεγαλώσει & αν πήγες στο κολλέγιο" (βίντεο)

Με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Σε έντονη λογομαχία ήρθαν ο Αλέξης Κούγιας με τον Νίκο Συρίγο στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωινό του Σαββάτου με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δύο άντρες:

Ν.Σ.: Πλάκωσε την γυναίκα του στο ξύλο, κ. Κούγια! Πλάκωσε την γυναίκα του στο ξύλο και στεναχωριέμαι γιατί δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη πληγή ανοίγει

Α.Κ.: Άκου να σου πω. Δεν ξέρω εσύ σε τι γειτονιά έχεις μεγαλώσει και αν πήγες στο κολλέγιο αλλά θα σου πω κάτι.

Ν.Σ.: Εγώ όχι, κ. Κούγια. Στο Χατζηκυριάκειο έχω μεγαλώσει.

Α.Κ.: Εντάξει, δεν ξέρω…

Ν.Σ.: Α, εντάξει ε; Εγκρίνετε; Με εγκρίνετε;

Α.Κ.: Άκουσε με λοιπόν.

Ν.Σ.: Σας ακούω κ. Κούγια και στεναχωριέμαι πολύ! Πάρα πολύ στεναχωριέμαι πολύ, κ. Κούγια.


Α.Κ.: Ε άμα στεναχωριέσαι να πας σε έναν ψυχολόγο. Άκουσε με, κάνε αυτά που νομίζεις και εγώ κάνω αυτά που νομίζω και να κάνουμε ταμείο στο τέλος της ζωής μας να δούμε ποιος τα έκανε σωστά. Για την ώρα μάλλον εγώ τα έχω κάνει πιο σωστά από σένα.

Ν.Σ.: Αλήθεια; Πως το κρίνετε αυτό κ. Κούγια; Πως το κρίνετε ότι τα έχετε κάνει πιο σωστά από μένα;

Α.Κ.: Σχολείο τελείωσες εσύ, σχολείο τελείωσα και γω. Αριστούχος φοιτητής ήμουν και έχω γίνει αυτό που έχω γίνει και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει. Κοίτα και συ τι έχεις κάνει.

Ν.Σ.: Με μια διαφορά κ. Κούγια, ότι εγώ είμαι απέναντι σε κάθε άνθρωπο που κακοποιεί και δέρνει την γυναίκα του. Δεν τον αγκαλιάζω.

Διαβάστε ακόμη: «Αγοράκι μου» λέει ο Λύτρας στον Κούγια: Η τυχαία συνάντηση τους on camera των δυο ποινικολόγων - Παιδιά δεν θέλουμε κάμερες είπε ο Αλέξης (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Πόσες μπουνιές απαιτούνται άραγε για να είναι κάποιος κακοποιητής;» - Η απάντησή της στις προκλητικές δηλώσεις του Απ. Λύτρα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ