Νίκος Μωραΐτης: "Κατάπιε σαν μουρουνόλαδο (ο Πολάκης) το ότι είναι γκέι ο Κασσελάκης & τον στήριξε" (βίντεο)

Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ 

Στην κάμερα της νέας εκπομπής του Ant1, "Weekenders", με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο μίλησε ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται καν να είσαι τεταρτοετής στη Νομική, πρωτο-δεύτερο έτος είναι. Δηλαδή το να διαβάσεις το καταστατικό και να δεις ότι ναι, κάνεις πρόταση μομφής σε έναν πρόεδρο και μετά γίνεται συνέδριο για να γίνει εκλογή προέδρου. Το κόμμα δεν τον ήθελε από την αρχή τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν τον ήθελε από την πρώτη μέρα. Είτε είναι καλός είτε είναι άχρηστος είτε δεν ξέρω τι, δεν τον ήθελε. Ψήφισαν τα μέλη και τους είπαν, «εγώ την ψήφο σας θα την κάνω χαρτί υγείας». Αυτό έκαναν».

«Κυβέρνησαν και έγιναν καρεκλοκένταυροι! Ο Μωραΐτης δεν τσακώνεται καθόλου με τον Πολάκη, ξεμπροστιάζει τον Πολάκη. Ξεμπροστιάζει το ότι ο Πολάκης πήγε και έγινε ένας πραξικοπηματίας. Γιατί σου λέει ότι θέλει να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο. Ε με τον Κασσελάκη γκέι, πως θα κυκλοφορήσει πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο; Ο Πολάκης είναι ομοφοβικός και το λέω ευθέως, το έχει αποδείξει, γι’ αυτό και δεν ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια παρότι αριστερός».


«Ο Πολάκης στήριξε τον Κασσελάκη γιατί εκεί μέσα, σε αυτό το Βυζάντιο, σε αυτό το Game of Thrones, σιχαινόταν την ομάδα της Αχτσιόγλου όπως και άλλοι. Κατάπιε έτσι σαν μουρουνόλαδο το ότι είναι γκέι και τον στήριξε. Επίσης τον Κασελλάκη, τον οποίο δεν στηρίζω και το λέω δημοσίως διότι θεωρώ ότι αυτό το παιδί δεν έχει κανένα λόγο να κάτσει να του τρώνε τις σάρκες, εγώ τον λυπάμαι. Υπήρξαν πάρα πολλοί που τον στήριξαν από μίσος για τους άλλους» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Μωραΐτης στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο το πρωινό του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι» - Η ανάρτηση με φόντο την πισίνα που ξεσήκωσε το Twitter - Δείτε σχόλια στο "Χ"

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Καμπουράκης για ΣΥΡΙΖΑ: Όταν κατεδάφιζαν, αλλιώς το σκέφτονταν - Τώρα που είδαν τι έκαναν όλοι μαζί, η κάθε ουρίτσα ξεχωριστά βγαίνει απ’ έξω - Ρε πλάκα που έχουν τελικά…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ