Όταν βλέπεις την Stella MacCartney να παίρνει συνέντευξη από την Eva Mendes, λες: ”Oυάου επιτέλους οι γυναίκες έχουν αυτοπεποίθηση, είναι η εκδοχή τους" - Δείτε το βίντεο

 «It’s About F-king Time», η νέα καμπάνια της σχεδιάστριας μόδας

Η Εύα Μέντες, η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει με μια νέα καμπάνια μόδας, κάνοντας μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση.

Η 50χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ με τίτλο «It’s About F-king Time», η οποία προωθεί ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η καμπάνια αυτή συνεχίζει να υπογραμμίζει την ακτιβιστική δράση της ΜακΚάρτνεϊ για τη Μητέρα Γη και επεκτείνει το μανιφέστο που παρουσιάστηκε κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αποτελώντας ένα κάλεσμα προς την παγκόσμια κοινότητα για δράση και αλλαγή.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ δημιούργησε αυτό το DIY μπλουζάκι με το τολμηρό μήνυμα στο μπροστινό μέρος για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο: Ο πατέρας της, ο θρυλικός Πολ ΜακΚάρτνεϊ, εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame.

Στην καμπάνια, η Εύα Μέντες ποζάρει σε ένα μίνιμαλ στούντιο, αναδεικνύοντας την κομψότητα και το στυλ της, φορώντας δημιουργίες της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.

Σε ένα εντυπωσιακό διπλανό καρέ, εικόνες από ελεύθερα ζώα, όπως ένα μαύρο άλογο, ενισχύουν το οπτικό μήνυμα της καμπάνιας.

Η σύγκριση ανάμεσα στη φυσική ομορφιά των ζώων και το εντυπωσιακό σώμα της ηθοποιού, που αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, δημιουργεί μια αρμονική σύνθεση που αντανακλά το μήνυμα της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση.

Οι δύο γυναίκες έχουν απίστευτη χημεία και πραγματικά είναι ο εαυτός τους, καθώς μιλάνε.

Κάνουν χιούμορ, γελάνε και μοιράζονται όμορφα λόγια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 52χρονη σχεδιάστρια επισκέφθηκε φέτος τη χώρα μας, κάνοντας tour στις Κυκλάδες.

Διαβάστε ακόμη: Στις Κυκλάδες η Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου - Παρέα με την πριγκίπισσα Μπορομέο & την Στέλλα Μακάρτνεϊ - Το ελληνικό καλοκαίρι για τη δισεκατομμυριούχο σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ