Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Μην ξεχνάτε τις ευθύνες & τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/10 δίνοντας ένα τόνο πάθους, μυστηρίου, ίσως όμως και μυστικότητας στην προσωπική μας ζωή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσο κι αν αγαπά το μυστήριο, δεν αγαπά τα παιχνίδια του ποντικιού με τη γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να δώσετε ένα πράσινο φως στην άλλη πλευρά, αλλιώς μπορεί η ιστορία να μείνει στο αρχικό στάδιο για πάντα. Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα την ερωτική μας ζωή και να τονώσουμε και τη σεξουαλική της διάσταση. Πάντως αυτό που ιντριγκάρει την Αφροδίτη στον Σκορπιό περισσότερο κι από το σεξαπίλ, είναι η εμπιστοσύνη κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της μέρας και η κύρια όψη της θα το τετράγωνο με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και πιθανώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα κουραστούν λίγο περισσότερο σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού μες τον τομέα των οικονομικών, των επενδύσεων, των υποχρεώσεων απέναντι σε εφορία, τράπεζες, κλπ., στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μέχρι τις 17/10 θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα ψάχνοντας τρόπους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Αυτή η θέση φέρνει κάποιους έντονους κραδασμούς και στην ερωτική σας ζωή και δεν είναι πολύ αβανταδόρικη για νέες σχέσεις. Μπορεί όμως να αναζωπυρώσει το πάθος σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο σας με λίγη προσπάθεια. Η Δευτέρα είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα για σας καθώς η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο των συζητήσεων, της πνευματικής δουλειάς, των κοντινών μετακινήσεων. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη σε μια επαγγελματική σχέση και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο της αδυναμίας της και δεν βρίσκει εύκολα τα λόγια. Παρόλα αυτά θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων μέχρι τις 17/10 κι εσείς οι Ταύροι ξέρετε να δείχνετε με πολλούς άλλους τρόπους το ενδιαφέρον και το πάθος σας. Η θέση αυτή θα μπορούσε να φέρει αν είστε μόνοι-ες και ένα νέο έρωτα μολονότι όχι απαλλαγμένο από κάποιες δυσκολίες. Η Δευτέρα ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως και για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών σας, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους κοντράρεται με τον Κρόνο. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο απαιτητική και πιεστική η Δευτέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες που σας φέρνουν ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή τη δουλειά. Στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται και μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που κάνετε. Όμως σήμερα έχουμε και μια σημαντική πλανητική διαφοροποίηση. Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο και να αφήσετε πίσω τις κακές διατροφικές συνήθειες και την τεμπελιά. Από την άλλη, η Αφροδίτη θα βοηθήσει ιδιαίτερα σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες αλλά και να είστε πιο παραγωγικοί.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ