23χρονη χήρα καλωσορίζει το μωρό «θαύμα» - Γεννήθηκε 9 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της – «Αυτό είναι το δώρο της ζωής, ο γιος μας είναι εδώ!» (φωτό)

Ο σύζυγός της πνίγηκε στην θάλασσα.

Μια νεαρή χήρα μεγαλώνει ένα μωρό «θαύμα».

To παιδάκι γεννήθηκε εννέα μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η Mari Kuhlman, 23 ετών, ανακοίνωσε ότι γέννησε τον γιο της, Raphael Patrick Kuhlman, και δημοσίευσε φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της στο Instagram, μόλις εννέα μήνες αφότου ο σύζυγός της, Nate Kuhlman, 23 ετών, έπεσε και πνίγηκε ενώ έκανε θαλάσσιο σκι στο μήνα του μέλιτος τους, αναφέρει η New York Post.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μωρό και νοσοκομείο

«Σαφώς, ο Θεός είχε ένα σχέδιο μεγαλύτερο από οτιδήποτε θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε», έγραψε ο Kuhlman σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

«Απάντησε στις προσευχές μας και στις προσευχές εκείνων σε όλο τον κόσμο, με διαφορετικό τρόπο από ό, τι περιμέναμε, αλλά εξακολουθεί να είναι το ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Το θαύμα που είμαστε τόσο χαρούμενοι που επιτέλους το μοιραζόμαστε με όλους σας».

Το ζευγάρι από το Οχάιο παντρεύτηκε μόλις τρεις ημέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα και είχε συμφωνήσει να μην ολοκληρώσει τη σχέση του μέχρι να παντρευτούν, ανέφεραν οι Tampa Bay Times.

«Νέιτ, ο γιος μας είναι εδώ!» έγραψε ο Kuhlman στην ανάρτηση της 18ης Ιουλίου.

«Ξέρω ότι θα προσεύχεσαι γι' αυτόν, για εμάς κάθε μέρα, και θα ξέρει χωρίς αμφιβολία πόσο πολύ τον αγαπάει ο πατέρας του!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Kuhlman έμαθε ότι ήταν έγκυος την Ημέρα των Ευχαριστιών, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του συζύγου της στις 31 Οκτωβρίου 2023.

«Αυτό πρέπει να είναι ένα θαύμα», αφηγήθηκε στα πεθερικά της, σύμφωνα με τους Times.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το love story το άτυχου ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Steubenville τον Οκτώβριο του 2021 και προσευχόταν μαζί κάθε βράδυ.

Τελικά αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο αργότερα και παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Οι νεόνυμφοι πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια οδήγησαν στο Μαϊάμι το επόμενο βράδυ. Το επόμενο πρωί, έφτασαν στην Καραϊβική για να ξεκινήσουν το μήνα του μέλιτος, αλλά στη συνέχεια χτύπησε η τραγωδία.

Το ζευγάρι ξεκίνησε το μήνα του μέλιτος στην παραλία όπου ο Νέιτ έκανε θαλάσσιο σκι, ενώ η Κούλμαν παρακολουθούσε στην παραλία. Λίγα λεπτά αργότερα, η Kuhlman είδε τον σύζυγό της να λαμβάνει CPR σε μια βάρκα που έτρεχε πίσω στην ακτή.

Έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή τον νεαρό σύζυγο, αλλά οι γιατροί ενημέρωσαν τη νέα σύζυγό του ότι δεν θα τα κατάφερνε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ