Backstage από το trailer και τη φωτογράφιση της Καίτης Γαρμπή & του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου - Για το “Notes Live” της Κύπρου ! (φωτό)

On stage και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Σχοινάς.

Backstage από τα γυρίσματα του trailer και της φωτογράφισης της Καίτης Γαρμπή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στο “Notes Live” της Κύπρου.

Μαζί τους ο Δημήτρης Σχοινάς στην πρώτη μεγάλη συνεργασία της νέας σεζόν!

Οι “Notes Live” υποδέχονται την Καίτη Γαρμπή και από 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο η Καίτη που αγαπούσαμε και αγαπάμε θα εμφανίζεται στο πιo hot stage της Κύπρου!

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη που έχει διαγράψει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και στις live εμφανίσεις, αλλάζοντας κυριολεκτικά τη διασκέδαση στο νησί της Αφροδίτης, υπόσχονται λαμπερές βραδιές!

On stage και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Σχοινάς.

Η χημεία των καλλιτεχνών, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με τα πειράγματα και τα γέλια να είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τους για την αφίσα τους και των γυρισμάτων του promo trailer, που θα συζητηθεί, στα backstage των οποίων όλοι πήραν μία γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στο πιο hot - winter live πρόγραμμα.

Πρόκειται για ένα μουσικό «πάντρεμα» που υπόσχεται το κέφι να κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τo πολυαναμενόμενο σχήμα θα συμπληρώσει και η εκρηκτική performer Nafsica.

Δείτε ακόμη:Βίκυ Καγιά: Μοιράζεται μαζί μας τις πιο iconic στιγμές της καριέρας της – Άλλαζε μαλλιά, style & πόζαρε με απαράμιλλη γοητεία - Δείτε φωτογραφίες

Η φωτογράφιση έγινε από την ταλαντούχα Ρούλα Μονιάκη και το trailer υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Το creative team συμπλήρωσαν ο legendary hair artist Βασίλης Μπουλούμπασης, η make-up artist Δέσποινα Αλχαζίδου και οι styling experts Ντένης Κολποδίνος και Φιλίτσα Νικολαΐδη.

Με εκτίμηση,
“Beautiful People” PR Events 
Xάρης Σιανίδης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ