Vintage Pic: Ζωή Λάσκαρη & Μιμή Ντενίση, απαστράπτουσες στo party γενεθλίων της αείμνηστης ηθοποιού στα 80s – H δυνατή φιλιά των δύο star!

Η Ζωή Λάσκαρη είχε γραψει ύμνους στα social media για την Μιμή Ντενίση.

Η μέρα ξεκινά με μια συγκλονιστική vintage φωτογραφία που θα μας ανεβάσει την διάθεση.

Φυσικά την μοιράστηκε η Έλενα Μακρή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, elenasdiary_blog.

Γυρνάμε στα 80s όπου η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη έκανε κολλητή παρέα με την Μιμή Ντενίση.

Πιο συγκεκριμένα στo vintage στιγμιότυπο βλέπουμε τις δυο κορυφαίες ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά λαμπερές και ευτυχισμένες στα γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη.

Με αφορμή την παράσταση της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» η Έλενα Μακρή θυμάται:

« Η Ζωή Λάσκαρη είχε γραψει ύμνους στα social media για το έργο και την δημιουργό-πρωταγωνίστρια του έργου αναφέροντας μεταξύ άλλων για την Μιμή Ντενίση: «Πολεμήθηκε κατά καιρούς από συγκεκριμένα πρόσωπα του περιθωρίου που παρηγορούν την καλλιτεχνική τους ατυχία με την συνεχή καθύβριση των συνανθρώπων τους και που αποκτούν μια επίφαση καλλιτεχνικής αλλά στην πραγματικότητα χολερικής υπόστασης. Πολεμήθηκε γιατί ξεχωρίζει – και στη χώρα αυτή πρέπει να έχουμε όλοι το ίδιο «ύψος» για να «κρύβεται» η ανεπάρκεια μας δίπλα σε αυτόν που ξεχωρίζει, που αριστεύει ή ακόμα και δίπλα σε αυτόν που «λάμπει».

Διαβάστε ακόμα: Η Μιμή Ντενίση ξετρελαμένη με τη Χίο! Δείτε τα καλοκαιρινά σύνολα που επέλεξε για τις πρωινές βόλτες στο νησί (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Μιμή & Σοφία Ντενίση: Οι αγαπημένες αδελφούλες με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο – «Διατηρεί την πίστη μας μέσα στις δυσκολότερες συνθήκες - Σεμνός & πανέξυπνος» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ