Χλιδάτο party για την Madonna! - Μόνο 15 στενοί φίλοι της εκεί - Με οικοδεσπότες τους Dolce & Gabanna – «Ήσουν το ίνδαλμα μας, έγινες η μούσα μας» (φωτό & βίντεο)

Χορός, κέφι, φίλοι και ερωτισμός είναι μερικές από τις λέξεις που χαρακτήρισαν αυτό το πάρτι.

Τι θα μας μείνει στο μυαλό μετά από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου;

Σίγουρα η εμφάνιση της βασίλισσας της ποπ στην επίδειξη μόδας Dolce & Gabbana. 

Η παρουσία της Madonna άφησε τους πάντες άναυδους.

Madonna

Τυλιγμένη σε ένα κομψό μαύρο δαντελένιο πέπλο, με χρυσό στέμμα και μαργαριτάρια, ενσάρκωσε την ουσία της θηλυκότητας.

Λάτρεις της μόδας από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου 2024, μια εκδήλωση διεθνούς σημασίας, η οποία αποτελείται με πάνω από πενήντα επιδείξεις μόδας και πολυάριθμες παράλληλες εκδηλώσεις, που κάνουν την ατμόσφαιρα της διάσημης ιταλικής πόλης πραγματικά μοναδική.

Madonna

Μετά από την πασαρέλα και παρουσίαση της νέας collection του εμβληματικού οίκου Dolce & Gabbana ακολούθησε ένα after party αφιερωμένο στην Madonna.

Χορός, κέφι, φίλοι και ερωτισμός είναι μερικές από τις λέξεις που χαρακτήρισαν αυτό το πάρτι.

Madonna and Alton MasonMadonna after party white dress

«Η Madonna ήταν πάντα ένα από τα είδωλά μας. Είναι επίσης χάρη σε αυτήν που τόσα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή μας», εξηγούν οι Domenico Dolce & Stefano Gabbana, οι οποίοι την έντυσαν για πρώτη φορά το 1991 την Βασίλισσα της  ποπ για την πρεμιέρα της ταινίας In bed with Madonna.

Διαβάστε ακόμα: Η Μαντόνα ντύθηκε "μαύρη χήρα" και πήγε στην επίδειξη μόδας των Dolce&Gabbana - Δαντέλα-κουρτίνα & δυσκολεύεται στο περπάτημα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Εντυπωσιάζει ξανά η 66χρονη Madonna - Πήρε το άλογο της & έκανε βόλτα - "Θέλω να αποκτήσω ένα καινούριο" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ