Πριγκίπισσα Kate: Ετοιμάζει προσεκτικά την επιστροφή της – Πως θα συγκινήσει όλον τον πλανήτη; (φωτό)

Η 42χρονη Πριγκίπισσα μετά τις χημειοθεραπείες προσπαθεί σιγά σιγά να αναλάβει τα καθήκοντά της.

Η αγαπημένη μας και ταλαιπωρημένη Πριγκίπισσα ετοιμάζει την επόμενη εμφάνισή της.

Ο λόγος για την Πριγκίπισσα Κέιτ!

Η επόμενη της εμφάνιση θα είναι πολύ συγκινητική.

Η 42χρονη Πριγκίπισσα μετά τις χημειοθεραπείες προσπαθεί σιγά σιγά να αναλάβει τα καθήκοντά της και να κάνει εμφανίσεις, όμως αυτό θέλει χρόνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Πριγκίπισσα πραγματοποίησε νέα σύσκεψη χθες στο Κάστρο Γουίνδσορ για να συζητήσει τα σχέδια για την ετήσια πλέον τηλεοπτική Χριστουγεννιάτικη λειτουργία της.

Συνεπώς εκεί θα δούμε την Κέιτ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Η εμφάνιση αυτή θα συγκινήσει πολύ τους θαυμαστές της λόγω της πρόσφατης μάχης της πριγκίπισσας με τον καρκίνο, αλλά και επειδή είναι μία σημαντική παράδοση για τους royal fans.

Για την ιστορία, πέρυσι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και μετά από κάποιος μήνες ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο και πως θα ξεκινούσε προληπτική χημειοθεραπεία.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπισσα Κέιτ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες - Πήγε στην εκκλησία με τον καλό της, Γουίλιαμ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Επέστρεψε αθόρυβα στα βασιλικά της καθήκοντα - Τι έκανε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ