Μαρί Σαντάλ: Με την πιο ρομαντική τουαλέτα της Louis Vuitton εμφανίσθηκε στον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας - Το classy hairstyle που επιμελήθηκε Ιταλός κομμωτής (φωτό)

Οι πλισέ λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά

Το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Matthew Kumar.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και  Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

Φυσικά, από την παραμυθένια αυτή τελετή δεν έλειψε η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του αδερφού της νύφης, πρίγκιπα Παύλου με τα πέντε τους παιδιά, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο, τον Αχιλλέα, τον Κίμωνα και τον Αριστείδη.

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η κομψή royal φόρεσε ένα ρομαντικό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου μόδας, Louis Vuitton σε maxi μήκος και light pink απόχρωση.

H iconic αυτή δημιουργία διέθετε ψηλό λαιμό και πλισέ λεπτομέρεια στον κορμό, προσδίδοντας το απόλυτο elegance στην Μαρί Σαντάλ.

Το maxi φόρεμα διέθετε επίσης μανίκια τριών τετάρτων, όπως και μαργαριταρένια κουμπιά.

Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ | Η Louis Vuitton δημιουργία που επέλεξε η Μαρί Σαντάλ για την περίσταση

Η Μαρί Σαντάλ απογείωσε το look της με ένα glamorous clutch από το brand @aquazzura αξίας, €1,645.

Τα μαλλιά της ήταν επιμελημένα από τον Ιταλό κομμωτή, Ale Franciotti σε έναν classy χαμηλό κότσο.

Διαβάστε ακόμη: 29 + 1 φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

Πριγκίπισσα Αλεξία: Οι κόρες της ντύθηκαν με ρούχα της μαμάς για τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας! Που τα έβαλε στο παρελθόν η μεγαλύτερη αδερφή της νύφης;

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η παραμυθένια τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι & το τρισευτυχισμένο ζεύγος (φωτό & βίντεο)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Πανέμορφες η Μαρία Ολυμπία & η Αριέττα ως παράνυμφοι – Οι αγαπημένες ξαδέλφες φρόντισαν να φτάσει τέλεια η θεία τους στην εκκλησία (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Οι πιο εντυπωσιακοί άνδρες – Carlos ο σύζυγος , Carlos & ο γιος της πρωτότοκης Αλεξίας (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον από την τετραώροφη εντυπωσιακή τούρτα τους – Ο γαμπρός δεν σταματούσε να χορεύει από ευτυχία (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ