30 + 1 φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

Μία παραμυθένια τελετή στην Μητρόπολη Αθηνών που θα αφήσει εποχή

Mε τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β' και της 'Αννας Μαρίας, Θεοδώρα, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, (Matthew Kumar).  

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και  Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή. 

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα εμφανώς χαρούμενη και λαμπερή επέλεξε για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της ένα εξαιρετικό νυφικό από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, που φέρει την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Το νυφικό διέθετε μακριά ουρά, ενώ το μπούστο του ήταν κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι με απλικέ δαντέλες.

Η Πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το βασιλικό πέπλο και την οικογενειακή τιάρα, τα οποία αποτελούν ιστορικά κειμήλια της βασιλικής οικογένειας. Το βασιλικό πέπλο παρέμεινε στο ιστορικό ατελιέ για έναν ολόκληρο μήνα για να διασφαλιστεί η τέλεια εφαρμογή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η μητέρα της νύφης, η Βασίλισσα Άννα Μαρία,  εμπιστεύτηκε την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, κι έλαμψε με το χειροποίητο maxi φόρεμά της σε γαλάζιες αποχρώσεις και αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Το φόρεμα της Άννα Μαρίας χρειάστηκε πολλές ώρες δουλειάς, λόγω της εξαιρετικής προσοχής που δόθηκε σε κάθε λεπτομέρεια, από την ίδια την Celia Kritharioti και την ομάδα της.

Δείτε 29 + 1 φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γάμος

Το eirinika κατέγραψε καρέ-καρέ όλες τις λεπτομέρειες τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ: Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η παραμυθένια τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι & το τρισευτυχισμένο ζεύγος (φωτό & βίντεο)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Πανέμορφες η Μαρία Ολυμπία & η Αριέττα ως παράνυμφοι – Οι αγαπημένες ξαδέλφες φρόντισαν να φτάσει τέλεια η θεία τους στην εκκλησία (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Οι πιο εντυπωσιακοί άνδρες – Carlos ο σύζυγος , Carlos & ο γιος της πρωτότοκης Αλεξίας (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον από την τετραώροφη εντυπωσιακή τούρτα τους – Ο γαμπρός δεν σταματούσε να χορεύει από ευτυχία (βίντεο)

Πηγή φωτογραφιών: NDP, photoagency, απε-μπε, instagram: the_royal_watcher, greek_royal & royal_greece

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ