Άννα-Μαρία: Η εμβληματική εμφάνιση στον γάμο της κόρης της, Θεοδώρας - Το ιδιαίτερο κόσμημα με τα λευκά μαργαριτάρια & handmade τσάντα της αδερφής της, Βασίλισσας Μαργκρέτε (φωτό)

Απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγο της, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

Το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Matthew Kumar.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και  Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή.



Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της νύφης, η Βασίλισσα Άννα Μαρία, εμπιστεύτηκε την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, κι έλαμψε με το χειροποίητο maxi φόρεμά της σε γαλάζιες αποχρώσεις και αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Το φόρεμα της Άννα Μαρίας χρειάστηκε πολλές ώρες δουλειάς, λόγω της εξαιρετικής προσοχής που δόθηκε σε κάθε λεπτομέρεια, από την ίδια την Celia Kritharioti και την ομάδα της.

Η αγαπημένη royal απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο με τον δικό της τρόπο.

Φόρεσε στον λαιμό της τον διαμαντένιο σταυρό που φορούσε στον γάμο της με τον Κωνσταντίνο.

Η Άννα Μαρία με Celia Kritharioti φόρεμα.

Τον είχε δέσει περίτεχνα σε ένα οικογενειακό κειμήλιο-κόσμημα, ένα κολιέ με λευκά μαργαριτάρια σε εντυπωσιακό μέγεθος.

Φυσικά, ξεχώρισε και η τσάντα που κράτησε, η οποία ήταν ολοκέντητη στο χέρι από την αδερφή της, Βασίλισσα Μαργκρέτε.

Μάλιστα, επάνω είχε κεντημένα τα αρχικά Α και C από το όνομά της και του εκλιπόντα συζύγου της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Διαβάστε ακόμη: 29 + 1 φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

Νίνα Φλορ: Με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, Τόμας στον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας - Το φόρεμα αξίας 2.700 ευρώ & οι ιδιαίτερες γόβες Manolo Blahnik (φωτό)

Πριγκίπισσα Αλεξία: Οι κόρες της ντύθηκαν με ρούχα της μαμάς για τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας! Που τα έβαλε στο παρελθόν η μεγαλύτερη αδερφή της νύφης;

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η παραμυθένια τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι & το τρισευτυχισμένο ζεύγος (φωτό & βίντεο)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Πανέμορφες η Μαρία Ολυμπία & η Αριέττα ως παράνυμφοι – Οι αγαπημένες ξαδέλφες φρόντισαν να φτάσει τέλεια η θεία τους στην εκκλησία (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Οι πιο εντυπωσιακοί άνδρες – Carlos ο σύζυγος , Carlos & ο γιος της πρωτότοκης Αλεξίας (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον από την τετραώροφη εντυπωσιακή τούρτα τους – Ο γαμπρός δεν σταματούσε να χορεύει από ευτυχία (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ