Βασιλικός γάμος Θεοδώρας: Όλα τα clutches που κράτησαν στον γάμο & στο pre-wedding party οι υψηλές καλεσμένες - Γυάλινα ή σατέν, περίτεχνα ή μίνιμαλ (φωτό)

Το καθένα είχε διαφορετικό στυλ

Το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Matthew Kumar.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και  Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

Φυσικά, όπως σε όλα τα επίσημα events -πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο που είχε και αρκετό άρωμα royal- τα βλέμματα είναι στραμμένα στα υπέροχα looks το καλεσμένων.

Όλες οι κυρίες που παρευρέθηκαν τόσο στην τελετή, όσο και στο pre-wedding party μας εντυπωσίασαν με τα outfits και τα αξεσουάρ που επέλεξαν.

Έτσι, το eirinika αποφάσισε να κάνει μία συλλογή με τα καλύτερα clutches από τον Βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ:

Νίνα Φλορ με σατέν λευκό clutch αξίας, $925

Μαρί Σαντάλ με ασημένιο clutch αξίας, €1,645 

Πριγκίπισσα Αλεξία με κόκκινο μίνιμαλ clutch ασορτί με το φόρεμα της

Βασίλισσα Σοφία με glamorous clutch

Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με γαλάζιο clutch

 Πριγκίπισσα Αικατερίνη του Ανόβερου (πόλη στη Γερμανία) με Bottega Veneta clutch

Μαρί Σαντάλ με χρυσό clutch 24 καρατίων

Μαρία Ολυμπία με το "Old Fashion" book clutch από τη δική της συλλογή, αξίας, €2,265.50

Η πριγκίπισσα του Sayn-Wittgenstein-Berleburg με χρυσό clutch

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Sayn-Wittgenstein-Berleburg με μαύρο clutch

Πριγκίπισσα Θεοδώρα με clutch γεμάτο πέρλες αξίας, $373

Ινφάντα Κριστίνα (στα αριστερά) με ασημένιο clutch

Διαβάστε ακόμη: Άννα-Μαρία: Η εμβληματική εμφάνιση στον γάμο της κόρης της, Θεοδώρας - Το ιδιαίτερο κόσμημα με τα λευκά μαργαριτάρια & handmade τσάντα της αδερφής της, Βασίλισσας Μαργκρέτε (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: 29 + 1 φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

Γάμος πριγκίπισσας Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Τα 6+1 βίντεο - Η άφιξη της νύφης με τον αδερφό της, Παύλο & η κοπή της εντυπωσιακής τετραώροφης τούρτας

Νίνα Φλορ: Με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, Τόμας στον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας - Το φόρεμα αξίας 2.700 ευρώ & οι ιδιαίτερες γόβες Manolo Blahnik (φωτό)

Πριγκίπισσα Αλεξία: Οι κόρες της ντύθηκαν με ρούχα της μαμάς για τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας! Που τα έβαλε στο παρελθόν η μεγαλύτερη αδερφή της νύφης;

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η παραμυθένια τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι & το τρισευτυχισμένο ζεύγος (φωτό & βίντεο)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Πανέμορφες η Μαρία Ολυμπία & η Αριέττα ως παράνυμφοι – Οι αγαπημένες ξαδέλφες φρόντισαν να φτάσει τέλεια η θεία τους στην εκκλησία (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Οι πιο εντυπωσιακοί άνδρες – Carlos ο σύζυγος , Carlos & ο γιος της πρωτότοκης Αλεξίας (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον από την τετραώροφη εντυπωσιακή τούρτα τους – Ο γαμπρός δεν σταματούσε να χορεύει από ευτυχία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ