Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο - «Μας καταστρέφανε τη ζωή» λέει ο παππούς του μικρού (βίντεο)

Δικάζονται τέσσερις γονείς και δυο νηπιαγωγοί για τον βιασμό του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη

Η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της οικογένειας ότι γιος τους κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συνομήλικούς του μέσα στο νηπιαγωγείο.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει τον βιασμό του 5χρονου καθώς φέρει κακώσεις και σημάδια που μπορεί να προκλήθηκαν είτε από δάχτυλο είτε από κάποιο αντικείμενο, όπως το μολύβι. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πληροφορίες, ο βιασμός από ανδρικό μόριο έχει αποκλειστεί.

Μας καταστρέψανε τη ζωή

Ο παππούς του 5χρονου περιγράφει τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του παιδιού: «Πως έχει γίνει πως τους έχει ξεφύγει από τα μάτια τους μας καταστρέψανε της ζωή. Δεν κοιμάμαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Θέλαμε να μεγαλώσουν τα παιδιά να πάνε σχολείο να μάθουνε κάτι. Πως θα τα στείλουμε τα παιδιά στο σχολείο» είπε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».



Δικάζονται τέσσερις γονείς και δυο νηπιαγωγοί

Σήμερα το πρωί, δικάζονται οι τέσσερις γονείς και οι δυο νηπιαγωγοί, για την σοκαριστική υπόθεση του βιασμού 5χρονου από συνομηλίκους του κατά την διάρκεια του διαλλείματος.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, κατήγγειλε ότι το βράδυ του Σαββάτου παραλίγο να υπάρξει συμπλοκή καθώς οι γονείς των θυτών ήθελαν να προκαλέσουν τους γονείς του θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκπαιδευτικοί του νομού Έβρου συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο συναδέλφους τους.



Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί επιστρέφοντας, από το σχολείο την Πέμπτη, ένιωσε αδιαθεσία και εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα έγιναν στο νηπιαγωγείο.

Ο 5χρονος είπε πως δύο συμμαθητές τους τον έβαλαν κάτω την ώρα του διαλείμματος και τον κακοποίησαν. Ο πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ότι το παιδί του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Το παιδί μεταφέρθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σχετική ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ