Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η υγεία της κατά τη μεταφορά της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο - Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά (βίντεο)

Όλα τα νεότερα για την υγεία της 

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Το νοσοκομείο «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».


Επιδεινώθηκε η κατάστασή της στο ασθενοφόρο - Τα 40 λεπτά καθυστέρησης

Σύμφωνα με τον ALPHA, η θρυλική τραγουδίστρια ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά για να καταφέρει να φτάσει στο Ηρώδειο.

Τα τελευταία λόγια της στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της


Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της. «Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.

Διαβάστε ακόμη: Απαστράπτουσα και πανέμορφη η Μαρινέλλα συγκλόνισε το Ηρώδειο λίγο πριν καταρρεύσει – Τραγούδησε α καπέλα το «καμιά φορά» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα, τα νεότερα για την υγεία της: Έχει εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία - Η κατάστασή της είναι κρίσιμη - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ