Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μαρινέλλα: «Λυπήθηκα πάρα πολύ, είμαστε φίλες και τηλεφωνιόμαστε» (βίντεο)

Έστειλε τις δικές της ευχές για περαστικά

Πλήθος κόσμου στέλνει τις δικές του ευχές για περαστικά στην Μαρινέλλα.

Μεταξύ αυτών και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Πρωινό», η μεγάλη ηθοποιός είπε:

«Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ πολύ. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει».

«Να είσαι γερή, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου περαστικά. Το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί», είπε ακόμη.


Τα νεότερα για την υγεία της

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Το νοσοκομείο «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα, τα νεότερα για την υγεία της: Έχει εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία - Η κατάστασή της είναι κρίσιμη - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η υγεία της κατά τη μεταφορά της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο - Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα: Μπροστά στα μάτια της κόρη της, Τζωρτίνας Σερπιέρη & της εγγονής της, Μελίνας Δασκαλοπούλου κατέρρευσε επι σκηνής (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που η Μαρινέλλα καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου - Φοβούνται για εγκεφαλικό, υποβάλλεται σε εξετάσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ