Κινδύνευσε η Μόνικα μεσοπέλαγα με τους φίλους της - Τέλος καλό, όλα καλά

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο κινηματογραφικής πραγματικότητας. Το περιστατικό με την τραγουδίστρια συνέβη το Σάββατο...


















Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο κινηματογραφικής πραγματικότητας. Το περιστατικό με την τραγουδίστρια συνέβη το Σάββατο...

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε η γνωστή τραγουδίστρια Μόνικα το Σάββατο το βράδυ. Το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της και τρία άτομα ακόμη έπιασε φωτιά και ναυάγησαν μεσοπέλαγα.

Ο γνωστός εφοπλιστής και η νεαρή τραγουδίστρια έκαναν εξόρμηση από τη Σέριφο στο Λαγονήσι με την παρέα τους. Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, λίγο έξω από το νησί είδαν τις φλόγες και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να βουτήξουν στη θάλασσα.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν πολύ γρήγορη. Δύο ώρες μετά βρήκαν τους τρεις ναυαγούς, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τη Μόνικα και το φίλο τους.Ο ήλιος είχε αρχίσει να δύει, το σκοτάδι έπεφτε και τα κύματα χτυπούσαν από τα πλάγια τα δύο παιδιά.

Το ελικόπτερο πέρασε δύο φορές από πάνω τους, αλλά δεν τους εντόπισε. Τελικά, είχαν αρχίσει να κουράζονται, όταν βγήκαν στα ανοιχτά της Τζιας, όπου με τη βοήθεια ενός ντόπιου μεταφέρθηκαν στη στεριά.

Η Μόνικα, είναι καλά στην υγεία της, αλλά δεν είναι σε θέση να μιλήσει ακόμα, σύμφωνα με τον manager της, Αντώνη Ζουγανέλη.


Πηγές: newsit.gr, espresso.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ