To video της ημέρας: Πως υποδέχεται η αυστηρή Ινδή γιαγιά τον αρραβωνιαστικό του εγγονού της σε ατμόσφαιρα ροζ Μπόλυγουντ χαράς και τραγουδιού όπου η αγάπη νικάει! (Φωτό - βίντεο)

Στη Βομβάη αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες το καινούριο βίντεο που πρόκειται να συνοδεύσει την καμπάνια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με τίτλο Free and Equal.

Στη Βομβάη αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες το καινούριο βίντεο που πρόκειται να συνοδεύσει την καμπάνια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με τίτλο Free and Equal. 

Μια καμπάνια που στόχο έχει να βοηθήσει στην άρση των προκαταλήψεων από τις οποίες υποφέρουν τα ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα και διεμφυλικά άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Προκαταλήψεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να βιώνουν τη ζωή τους σε ένα καθεστώς τρόμου και να κρύβονται από την ντροπή, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες του πλανήτη.

http://www.winq.com/wp-content/uploads/2014/05/UNbollywood1.jpg

Το βίντεο έχει τίτλο «Το Καλωσόρισμα» και αναφέρεται στην παραδοσιακή ινδική τελετή όπου ο γαμπρός γνωρίζει στην οικογένειά του τη νύφη. Είναι γυρισμένο στο μουσικοχορευτικό στιλ που έχουμε συνηθίσει από τις ταινίες του Μπόλιγουντ και πρωταγωνίστρια είναι η πρώην Μις Ινδία Σελίν Τζάιτλι που έχει βραβευτεί για το κοινωνικό της έργο εναντίον της ομοφοβίας. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο γαμπρός δεν σκοπεύει να γνωρίσει στην οικογένειά του μια κοπέλα αλλά έναν όμορφο νεαρό. Αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι η αντίδραση της γιαγιάς, μιας αυστηρής μητριαρχικής φιγούρας που δεν βλέπει με καλό μάτι τους νεωτερισμούς. Αλλά όπως συμβαίνει πάντα στο Μπόλιγουντ, ο έρωτας τελικά θα θριαμβεύσει εν μέσω μιας πραγματικής μουσικοχορευτικής πανδαισίας, αναφέρει η athensvoice.gr



Τη χορογραφία του βίντεο έχει αναλάβει o Longie, γνωστός και βραβευμένος για τη δουλειά του στην ταινία Slumdog Millionaire, ενώ στην παρουσίασή του συμμετείχαν διάσημοι σταρ του ινδικού κινηματογράφου όπως ο ζεν-πρεμιέ Ιμράν Χαν. Στο βίντεο η Σελίν τραγουδάει το «Ούτε σαμπ κε κεντάμ» («Δώσε στο βήμα σου ρυθμό»), μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ινδικού κινηματογράφου. To τραγούδι ακουγόταν στην ταινία Baton Baton Mein του 1979. Δείτε την αυθεντική εκτέλεση εδώ:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ