Dont drink, Drive: Η σοκαριστική καμπάνια της Bρετανικής κυβέρνησης με χορούς, τραγούδια & celebration για τους λιγότερους θανάτους από αλκοόλ σε 50 χρόνια – Δείτε το βίντεο!

Στόχος του βίντεο είναι να γιορτάσουν… τους λιγότερους θανάτους από τροχαία που συνέβησαν λόγω κατανάλωσης αλκοόλ στη Βρετανία! 

Στόχος του βίντεο είναι να γιορτάσουν… τους λιγότερους θανάτους από τροχαία που συνέβησαν λόγω κατανάλωσης αλκοόλ στη Βρετανία!  Η καμπάνια της βρετανικής κυβέρνησης για τον εορτασμό των 50 χρόνων «Don’t Drink, Drive» («Μην πίνετε, οδηγήστε») έχει λίγο παράδοξο μήνυμα καθώς μέσα από το σποτάκι φάινεται πως μπορεί ακόμα να πεθαίνει κόσμος στον δρόμο, αλλά τουλάχιστον, το ποσοστό έχει μειωθεί.   Συγκεκριμένα, οι θάνατοι μειώθηκαν από 1.640 σε 230 το χρόνο. Βέβαια, για να μην ξεφύγει τελείως το πράγμα και γίνει ακόμη περισσότερο ακραίο, το διαφημιστικό αναφέρει αμέσως μετά ότι «παρόλα αυτά και οι 230 θάνατοι είναι πολλοί».




Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα Metro διεξάγει ένα γκάλοπ για την συγκεκριμένη καμπάνια ρωτώντας τους αναγνώστες της αν το εορταστικό θέμα είναι λάθος. Οι επιλογές απάντησης είναι δύο. Η πρώτη αναφέρει «Ναι, θα κάνει τον κόσμο να σκεφτεί» και η δεύτερη «Όχι, η συγκεκριμένη θέση εκφράζει αναισθησία».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ