Τσιπούρες πελαγίσιες ψάρεψε ο Κούλης προς τιμήν των Σαμαρά - Αρβανιτόπουλου- Μουσουρούλη - Σταϊκούρα - Χατζηδάκη - Κάτω στον Πειραιά στου Μιχαλολιάκου τα λημέρια!

Εναν διαφορετικό τρόπο φαίνεται ότι έχει βρει ο Β. Μιχαλολιάκος προκειμένου να ενημερώνει την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς.

Εναν διαφορετικό τρόπο φαίνεται ότι έχει βρει ο Β. Μιχαλολιάκος προκειμένου να ενημερώνει την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς.


Αντί, λοιπόν, να ζητά συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου και να περιφέρεται στα υπουργεία, καλεί τα... κατάλληλα πρόσωπα σε χαλαρό δείπνο και προσπαθεί (με τη βοήθεια του αδελφού του, Κούλη, που μεριμνά για τα φρέσκα ψάρια) να λύσει τα θέματα. Ετσι έγινε και το βράδυ της Δευτέρας...

Τσιπούρες πελαγίσιες
Προσκεκλημένοι του δημάρχου Πειραιά, στην ταβέρνα «4 Αδέλφια» στο Πασαλιμάνι, ήταν ο Αντ. Σαμαράς, οι Κ. Χατζηδάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Κ. Μουσουρούλης και Χρ. Σταϊκούρας. Παρών, φυσικά, και ο αδελφός του δημάρχου, Κούλης Μιχαλολιάκος. Οταν έφτασαν οι προσκεκλημένοι, στο τραπέζι τους περίμεναν πέντε τσιπούρες πελαγίσιες, σαλάτες και αρκετά ορεκτικά. Ως καλός οικοδεσπότης, ο δήμαρχος Πειραιά ανέμενε στην πόρτα τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς και τους συνόδευσε στο τραπέζι. Μόλις κάθισαν όλοι και άρχισαν το φαγητό, ήρθαν τα... δύσκολα: τα αιτήματα του Β. Μιχαλολιάκου!

Με αυτοχρηματοδότηση
Ο Αντ. Σαμαράς βρήκε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις του δημάρχου για τις αναπλάσεις σημείων της πόλης, την προώθηση μεγάλων έργων υποδομής και για την αξιοποίηση του ΟΛΠ. Ο Κ. Χατζηδάκης ήταν επίσης θετικός, λέγοντας ότι τέτοιες κινήσεις σηματοδοτούν την ανάπτυξη. Στο τέλος, όμως, κάθε κεφαλαίου το θέμα κατέληγε στον... ταμία του κράτους, τον Χρ. Σταϊκούρα, ο οποίος ήταν ειλικρινής όταν είπε ότι πολλά από τα πλάνα του δημάρχου θα πρέπει να γίνουν με αυτοχρηματοδότηση, διότι, πολύ απλά, χρήματα δεν υπάρχουν...

Χάρηκε με τη νίκη του Ολυμπιακού
Συζήτηση έγινε και για την απεργία των ναυτικών. Ο Αντ. Σαμαράς έδειξε, σύμφωνα με μαρτυρία συνδαιτυμόνα του, αποφασισμένος να συνεχίσει το «δόγμα πυγμής» και κάποια στιγμή φέρεται να είπε ότι δεν μπορεί να λειτουργεί η κυβέρνηση «με δύο μέτρα και δύο σταθμά», εννοώντας προφανώς ότι δεν είναι νοητές οι εξαιρέσεις από την πολιτική της δημοσιονομικής προσαρμογής. Πάντως, η βραδιά τελείωσε ευχάριστα για τον Αντ. Σαμαρά, ο οποίος έφυγε από την ταβέρνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έχοντας μάθει από τον Β. Μιχαλολιάκο ότι η ομάδα του, ο Ολυμπιακός, είχε κερδίσει στο ντέρμπι του μπάσκετ τον Παναθηναϊκό!

Πηγή:Εθνος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ