Ένα κορίτσι και ένα πείραγμα αφορμή για να ανάψουν τα αίματα και να βγουν τα πιστόλια στην Κρήτη - Είδηση σαν από άλλη περιοχή αν δεν υπήρχαν 2 άνθρωποι σοβαρά τραυματισμένοι!

Μίλησαν για μία ακόμα φορά τα όπλα,  αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Μυλοπόταμο . Δύο άτομα τραυματίστηκαν από τα Λιβάδια τραυματίστηκαν , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αλλά όπως όλα δείχνουν, ένα "πείραγμα" στάθηκε αφορμή για να γίνει το κακό!

Μίλησαν για μία ακόμα φορά τα όπλα,  αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Μυλοπόταμο . Δύο άτομα τραυματίστηκαν από τα Λιβάδια τραυματίστηκαν , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αλλά όπως όλα δείχνουν, ένα "πείραγμα" στάθηκε αφορμή για να γίνει το κακό, όπως αναφέρει το creta-live.gr!


Και οι δύο, ένας άνδρας και μία γυναίκα, διεκομίσθησαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων ενώ, νωρίς το απόγευμα, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται και  οι αστυνομικές αρχές "χτενίζουν" την περιοχή, προχωρώντας ακόμα και σε κατ’ οίκον έρευνες. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αφορμή για το αιματηρό περιστατικό δόθηκε όταν νεαροί από μία οικογένεια άρχισαν να πειράζουν μία κοπέλα, η οποία είναι συγγενής των δύο τραυματιών. Το κορίτσι φέρεται να εξομολογήθηκε το συμβάν σε πρόσωπα  του οικογενειακού της περιβάλλοντος, που θέλησαν να ζητήσουν το λόγο...

Τα δύο άτομα - 50 ετών ο άνδρας και 47 η γυναίκα που έχουν συγγενική σχέση - δέχθηκαν επίθεση με όπλο από άτομο της άλλης οικογένειας που έσπευσε να εξαφανιστεί. Αμέσως στήθηκε η επιχείρηση για τη διακομιδή τους στο κέντρο Υγείας Ανωγείων και από εκεί στο Βενιζέλειο ενώ η Αστυνομία αναζητά ως δράστη των πυροβολισμών έναν 30χρονο κτηνοτρόφο.

Από χθες γίνονται προσπάθειες από τους ψυχραιμότερους τους δύο οικογενειών (δράστη και θυμάτων) να πρυτανεύσει η λογική και το επεισόδιο να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, κάτι στο οποίο συνηγορεί και η αστυνομία, προκειμένου να μην βρεθεί το χωριό σε κατάσταση βεντέτας
Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο εκτός κινδύνου, ο άνδρας φέρει τραύματα στην ωμοπλάτη και η γυναίκα στο μηρό.
Οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται από την αστυνομία η οποία από το απόγευμα αναζητεί τον δράστη σε όλη την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr