Μαρί Κωνσταντάτου: Βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγο της, Γιάννη Κεντ & την κόρη του, Ελίνα - Η τρυφερή αγκαλιά & η άριστη σχέση που έχουν (φωτό)

Ποζάρουν σαν αδερφές!

Tην παρουσίαση προγράμματος για το 2024- 25 έκανε χθες Δευτέρα 30/9 το ανανεωμένο Θέατρο Παλλάς αλλά και την παρουσίαση της καινοτόμας κάρτας προνομίων «Παλλάς Club», στο Pasaji.

Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο τίμησε με την παρουσία του.

Ανάμεσα τους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ με την σύζυγο του, Μαρί Κωνσταντάτου.

Για την περίσταση η Μαρί Κωνσταντάτου φόρεσε μια stylish φούστα του οίκου Valentino από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, με σουέτ ύφασμα, τρουκς και κρόσσια.

H Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ στο Pasaji.

H Mαρί Κωνσταντάτου με ιδιαίτερη φούστα Valentino.

Μία υπέροχη δημιουργία που προσέδιδε boho στιλ και ιδιαίτερη γραμμή στην Μαρί Κωνσταντάτου.

Σε άλλα πλάνα βλέπουμε την κόρη του Γιάννη Κεντ, Ελίνα αγκαλιά με την Μαρί κάτι που δείχνει την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο τους.

Μαρί Κωνσταντάτου, Ελίνα Κεντ/ NDP Photo Agency

Το who is who του Γιάννη Κεντ

Ο Γιάννης Κέντ διαθέτει μία πολυτελή βίλα στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, την οποία και είχε αγοράσει τη δεκαετία του 2000 έναντι σχεδόν 2 εκατομμυρίων.

Οι πρώτες επαγγελματικές του κινήσεις, τον οδηγούν γρήγορα να αφήσει την Ελλάδα, αποδεχόμενος μία θέση στο Λονδίνο, το οποίο θα αποτελέσει και την επαγγελματική του βάση επί σειρά ετών.

Αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής της Gemstone Travel Ltd., μιας μεγάλης εταιρίας κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων.

Οι αλλεπάλληλες σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη γραμμή του νευραλγικού τομέα του Τουρισμού και η έμπρακτη καινοτομία του Γιάννη, εντυπωσιάζουν τον Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin, που επιδιώκει ο ίδιος το 1999 να τον συναντήσει και να συνεργαστεί μαζί του με στόχο να οργανώσει και να διαχειριστεί το νεοσύστατο ταξιδιωτικό τομέα της εταιρίας, το Virgin.com. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με επικεφαλής το Γιάννη ο τομέας αυτός, απέφερε έσοδα 100εκ. €.

Το 2006, ιδρύει την youtravel.com, στην οποία η Barclay’s Ventures κάνει την πρώτη στην ιστορία της επένδυση σε startup εταιρία αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη δυναμική και την προοπτική της. Η εκτίμηση της εταιρίας την πρώτη μέρα λειτουργίας της ξεπέρασε τις 15εκ. βρετανικές λίρες.

Ο Γιάννης Κεντ έχοντας πλέον αποκτήσει εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στο χώρο, επεκτείνει την επενδυτική του δραστηριότητα και προχωρά στην δημιουργία της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aquis Hotels & Resorts, που έφτασε να λειτουργεί 14 ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα διατελεί μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων στο Encore Capital LLC παρέχοντας στρατηγική διορατικότητα στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Θέατρο Παλλάς

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του θεάτρου Παλλάς υπόσχεται ένα πλούσιο και πρωτότυπο θέαμα. Ένα πρόγραμμα-πρόταση που δίνει έμφαση στην ποικιλομορφία αλλά και τη ποιότητα. Παράλληλα δημιουργεί τη νέα loyalty card Club Pallas, προσφέροντας εκπτώσεις και προνόμια τόσο στις παραστάσεις του Παλλάς όσο και σε καταστήματα και υπηρεσίες του δικτύου συνεργατών του

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, μουσικά αφιερώματα, μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές, σπουδαίους ξένους ερμηνευτές – με κάποιους από αυτούς να εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα – χορευτικά θεάματα μοντέρνου και κλασικού χορού, κινηματογραφικές πρεμιέρες πολύ-αναμενόμενων ταινιών και άλλες σημαντικές δράσεις.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Κωνσταντάτου: Νέα εμφάνιση πλάι στον σύζυγο της, Γιάννη Κεντ - Με δερμάτινο κολάν & αμάνικο jacket (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε: "Έχω παντρευτεί εδώ και πολύ καιρό, σε λίγο θα έχουμε επέτειο" - Ο "κρυφός" γάμος με τον Γιάννη Κεντ (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr