Όλο το χρονικό της αντίστροφης μέτρησης για το μοιραίο τέλος της 25χρονης Κατερίνας που σκότωσαν χθες οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Μια τραγωδία εκτυλίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κόρινθο, όταν μια 25χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κόρινθο, δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.

Μια τραγωδία εκτυλίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κόρινθο, όταν μια 25χρονη γυναίκα που επέβαινε σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κόρινθο, δέχθηκε σφαίρα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου υπέκυψε.

 

Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης

 Όλα ξεκίνησαν στις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν συνεχώς ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, να τραυματιστεί θανάσιμα η 25χρονη γυναίκα που εκείνη την ώρα επέβαινε στο αυτοκίνητο της που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα από τη συμπλοκή. Μια σφαίρα εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και βρήκε την άτυχη γυναίκα στην πλάτη...

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η βολίδα που προκάλεσε τον τραυματισμό της 25χρονης, προέρχεται από πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ ενός από τους ληστές.

 

Στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στην Κόρινθο, από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν, ως λογίστρια στη ρεσεψιόν. Την ώρα της συμπλοκής μιλούσε στο τηλέφωνο με το φίλο της ο οποίος και ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

 

Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο η άτυχη κοπέλα κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση αναμένεται τη Δευτέρα.

 

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

 

O ιδιοκτήτης της ταβέρνας που έγινε στόχος των αδίστακτων κακοποιών περιέγραψε καρέ καρέ την εισβολή των δραστών και τη ληστεία που ακολούθησε. Όπως αποκάλυψε, οι ληστές σκόπευαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα, ωστόσο προσποιήθηκε πως λιποθύμησε για να γλιτώσει.

 

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι αυτή την ώρα η καταδίωξη της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών με τα Καλάσνικοφ, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, αφού λήστεψαν ταβέρνα το 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Θηβών, σκότωσαν μια 25χρονη κοπέλα, η οποία μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά της και επέστρεφε σπίτι της.

 

Το πόσο αποφασισμένοι ήταν να σκοτώσουν, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί  τους είχαν εντοπίσει στο ύψος της Κινέτας, σταμάτησαν στα Ίσθμια και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να πλησιάσουν για να τους «γαζώσουν» με τις σφαίρες από τα Καλάσνικοφ! Η άτυχη 25χρονη πέρασε από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

 

Μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, χτύπησε στον προφυλακτήρα του οχήματος και αφού διαπέρασε το κάθισμα του οδηγού την τραυμάτισε  στο συκώτι, πράγμα που αποδείχθηκε θανατηφόρο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν.

 

Από το πρωί της Κυριακής άντρες της ΕΛΑΣ «χτενίζουν»  από αέρος, με ελικόπτερο, αλλά και χερσαίες δυνάμεις τις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας, για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών που στέρησαν τόσο άδικα τη ζωή της 25χρονης ξενοδοχοϋπάλληλου στα Ίσθμια το βράδυ της Παρασκευής.

Παρά τις εντατικές έρευνες, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν το μαύρο τζιπ, μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394 του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία αναζητώντας πληροφορίες.

Με τις έως τώρα εκτιμήσεις, αν δεν πρόκειται για κάποιους από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τότε πρόκειται για μέλη της σπείρας που επί σχεδόν ένα χρόνο ληστεύουν σε ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αττικής.

 

Στα δελτία ειδήσεων του Mega και του ANT1 μεταδόθηκε φωτογραφία της άτυχης κοπέλας, της οποίας το μικρό όνομα, σύμφωνα με τον  ANT1, ήταν Κατερίνα.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr