Αποκλειστικές φωτό από τους πανηγυρισμούς στην Κλαυθμώνος και την ομιλία του Α. Τσίπρα στα Προπύλαια - Το Εirinika μεταφέρει το θριαμβευτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αποκλειστικές φωτό από τα πανηγύρια στην πλατεία Κλαυθμώνος και από την ομιλία του Α. Τσίπρα στα Προπύλαια

«Ανεξάρτητα από το αν θα επιτευχθεί αυτοδυναμία, στο βαθμό που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, πρόκειται για "Ιστορική νίκη" για τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος τάχτηκε συντριπτικά κατά της λιτότητας. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει το εφαλτήριο σημαντικών αλλαγών για όλη την Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας για να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης», έλεγαν χαρακτηριστικά κύκλοι της Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Λαοθάλασσα» στο περίπτερο της Κλαυθμώνος

Το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κλαυθμώνος από νωρίς το απόγευμα είχε πλημμυρίσει από κόσμο, από πιτσιρίκια μέχρι ηλικιωμένους, ενώ ανάμεσά τους διακρίνονταν και αρκετοί Ιταλοί, Ισπανοί και άλλοι οι οποίοι μάλιστα τραγουδούσαν το Bella Ciao. 

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως από το περίπτερο, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αφιέρωσε στον Μάκη Βορίδη το τραγούδι «Ο φρούραχος της Καστοριάς», ένα αντιστασιακό τραγούδι από τον εμφύλιο.

Όλο και πληθαίνει ο κόσμος

Ο 34χρονος Fabriccio, μέλος της ιταλικής Αριστεράς είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς όπως λέει, «ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την αλλαγή!»

Ο 27χρονος Claudio είναι χαρούμενος γιατί «η ελπίδα ήρθε από την Ιταλία»
Η 28χρονη Katharina και ο 23χρονος Martin, μέλη της γερμανικής Αριστεράς, είναι χαρούμενοι «γιατί η αλλαγή στην Ευρώπη ξεκινάει από την Ελλάδα»
Η κόκκινη εξέδρα έχει στηθεί και περιμένει τον Α. Τσίπρα
Πανηγυρική ατμόσφαιρα με μπίρες κρασί και... βρώμικα
Η Σάρα Γανωτή, θεωρεί πως η αποψινή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποτέλεσμα μιας συσσωρευμένης ανέχειας της ελληνικής κοινωνίας και ότι αποτελεί χρόνια πίεση της Αριστεράς που επιτέλους τελεσφόρησε

 Ο δικηγόρος Γιάννης Καρδαράς δήλωσε στο eirinika πώς έπρεπε επιτέλους να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές και ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ορθώσουν ανάστημα στους δανειστές.

Η Λίνα Αθανασίου χαρούμενη με το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να φέρει πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια της ελληνικής κοινωνίας και να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.
Τα πανό του AVAAZ
Οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ήταν και αυτές παρούσες στην Κλαυθμώνος με σημαίες αλλά και τα γάντια τους
Δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη
Πλήθος κόσμου περιμένει την άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
 
 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr