Cooking Emergency: Τι να κάνετε αν σας έπεσε πολύ πιπέρι στο φαγητό για να μην το καταλάβει κανείς!
Χρησιμοποιήστε το σωτήριο αυτό tip και...''ούτε γάτα, ούτε ζημιά''!
9 Απριλίου 2015 - 6:04 μμ
Αν πιστεύετε ότι ρίξατε στο φαγητό σας μεγαλύτερη ποσότητα πιπεριού -και γενικότερα μπαχαρικών- από όση θα έπρεπε, μπορείτε να μειώσετε την έντασή τους προσθέτοντας λίγο χυμό λεμονιού πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά. Αφήστε το να πάρει 1-2 βράσεις και στη συνέχεια βγάλτε την κατσαρόλα από το μάτι.
Πηγή: Vita.gr
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
19 Δεκεμβρίου 2024
20 Δεκεμβρίου 2024