Άψογη συνταγή: Ψητό καρπούζι με μέλι, δυόσμο & ξινομυζήθρα
Μια απόλυτα καλοκαιρινή συνταγή για τους λάτρεις του καρπουζιού αλλά και της gourmet κουζίνας
5 Ιουλίου 2015 - 1:27 μμ
Συστατικά:
- 6 χοντρές φέτες καρπούζι
- 1 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
- 6 κουταλιές γλυκού μέλι
- 6 κουταλιές του γλυκού ξινομυζήθρα
Οδηγίες:
- Κόβουμε 6 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι.
- Ζεσταίνουμε καλά την ψησταριά μας ή το σχαροτήγανο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε από μία κουταλιά ξινομυζήθρα μία κουταλιά μέλι και τον φρέσκο δυόσμο.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
17 Νοεμβρίου 2024
18 Νοεμβρίου 2024