Κουΐζ : Σε ποιο μπιστρό Έλληνα σεφ έτρωγε ο Σαρκοζί, ο Σιράκ & το ζεύγος Τζώνυ Χαλιντέι
Μα φυσικά, στο La Tupina του Μπορντώ!
10 Απριλίου 2016 - 12:10 μμ
Και εδω διαβάστε όλο το άρθρο:
Μade in Greece το καλύτερο Γαλλικό Μπιστρό των Ξηραδάκη στο Μπορντώ – Μια ολόκληρη ελληνική αποικία
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
17 Νοεμβρίου 2024
18 Νοεμβρίου 2024