Υγιεινά και χορταστικά wraps με φιλέτο στήθος κοτόπουλου
Εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Υλικά:
- 2/3 κούπας γιαούρτι
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 280 γραμμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκη ψημένο και κομμένο σε κύβους
- 140 γραμμ. μαρούλι τύπου Iceberg κομμένο σε λωρίδες
- 85 γραμμ. αγγούρι σε λωρίδες
- 2 τμχ. σέλερυ και τα κοτσάνια κομμένα σε φέτες
- 1/2 κούπα σταφύλια μαύρα χωρίς κουκούτσια κομμένα στη μέση (προαιρετικά)
- 8 τμχ. μαλακιές tortillas μαλακές από αλεύρι 8Χ20 cm ή 4Χ25 cm
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Βήμα 1ο: Τοποθετείς την πίτα σε μια επιφάνεια κοπής, απλώνεις τα φύλλα μαρουλιού και από πάνω προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Tip! Πρόσεξε να τα απλώσεις αναλογικά ώστε να απολαύσεις το wrap σου ακόμη περισσότερο.
Βήμα 2ο: Στη συνέχεια διπλώνεις τις τέσσερις άκρες, ελάχιστα και στο τέλος τυλίγεις σαν ρολό τo wrap, το κλείνεις και είναι έτοιμο!
Διατροφικό σχόλιο:
Μια ελαφριά, δροσερή και θρεπτική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Η επιλογή του κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι αναβαθμίζει τη συνταγή τόσο γευστικά όσο και διατροφικά. Πρόκειται για ένα ασύγκριτα γευστικό και ζουμερό κοτόπουλο. Ακόμη, λόγω της ιδιαίτερης διατροφής του, 100 γρ. από το κρέας του καλύπτουν το 49% των ημερήσιων αναγκών μας σε σελήνιο!
Ευχαριστούμε θερμά το logodiatrofis.gr για την παραχώρηση αυτής της συνταγής.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr