Καταλαβαίνετε τι γλυκό είναι αυτό που έφτιαξε ο Πέσκιας στην Μύκονο- Πως η παράδοση έγινε γκουρμέ (φωτο)

 Τυχεροί όσοι το δοκίμασαν!

Θεωρείται ένας από τους έξι σεφ, που δημιούργησαν την νέα ελληνική κουζίνα.Σπούδασε στη Βοστόνη, μαθήτευσε δίπλα σε κορυφαίους διεθνώς σεφ, αγαπάει τη ντομάτα και θεωρεί τη δική του κουζίνα νοσταλγική.

Μιλάμε για τον διάσημο σεφ Χριστόφορο Πέσκια που έχει έναν μοναδικό τρόπο στη "νοσταλγική κουζίνα" του να παντρεύει την παράδοση με το gourmet. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός γλυκού, που έφτιαξε για το Jackie O' στη Μύκονο. Στη λεζάντα γράφει  ότι πρόκειται για γαλακτομπούρεκο.

Ίσως αν δεν το είχε γράψει κανείς να μην καταλάβαινε τι γλυκό είναι αυτό με την τόσο υπέροχη εμφάνιση. Το σίγουρο είναι ότι προκαλεί σιελόρροια . Μάλλον πρόκειται για το πιο νόστιμο - gourmet γαλακτομπούρεκο του νησιού. Τυχεροί όσοι το δοκίμασαν!

 

 

Ώρα για γαλακτομπούρεκο?? @katerinalikouressi #jackieomykonos #peskias #dessert? #greece?? #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christoforos Peskias (@peskias) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr