Βίδες με λαχανικά και τυρί κότατζ μας φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας
Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Υλικά για 4 άτομα
1 πακέτο βίδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 πολύχρωμες πιπεριές
2 μέτρια κολοκυθάκια
1 μελιτζάνα
2 καρότα
1 ντομάτα
1 φλ.ιτζάνι τυρί κότατζ
1 σακουλάκι (50 γραμ.) κουκουνάρι
2 κουτ. σούπας φρέσκος βασιλικός
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. Χαμηλώνουμε την ένταση στο μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε 1/3 του φλιτζανιού νερό και τα σιγοβράζουμε άλλα 10 λεπτά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με τα λαχανικά.
Ανακατεύουμε το τυρί κότατζ με τον βασιλικό, αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε επάνω στα ζυμαρικά.
Γαρνίρουμε με φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού και κουκουνάρι
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr