Η Meg Ryan χώρισε λίγο πριν τον γάμο- Ο αρραβώνας πέρισι - Ο γοητευτικός μνηστήρας που το μετάνιωσε (φώτο)

Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά. Την αγαπά αλλά ο γάμος δεν ήταν στα σχέδια του"

Μετά από 8 χρόνια δεσμού  το τέλος της σχέσης της Meg Ryan με τον John Mellencamp αποκαλύφθηκε την προηγουμένη εβδομάδα. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η 57χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα Governors Awards χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο σύντροφός της πριν από ένα χρόνο.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε χωρ΄'ις το ολόχρυσο δακτυλίδι με το τεράστιο διαμάντι στη Νέα Υόρκη την Τρίτη. Η Μεγκ Ράιαν φόρεσε για πρώτη φορά αυτό το δακτυλίδι στο  Friar’s Club στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβρη του 2018, όταν ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι", Billy Cristal, τιμήθηκε με το βραβείο Entertainment Icon Award.

Ένα χρόνο μετά η Μεγκ έβγαλε το δακτυλίδι, πυροδοτώντας τις φήμες που θέλουν το ρομαντικό ειδύλλιο με τον  John Mellencamp να τελειώνει.  Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν και ο λόγος φαίνεται πως είναι ότι ο  68χρονος μουσικός, που έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, δεν ήθελε γάμο.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο περιοδικό Peope: "Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά. Την αγαπά αλλά ο γάμος δεν ήταν στα σχέδια του".

Ο τραγουδιστής των  Jack And Diane  ήταν παντρεμένος με την Priscilla Esterline από το 1970 έως το 1981, την Victoria Granucci από το 1981 έως το 1989 και την Elaine Iriwn από το 1992 έως το 2011, αναφέρει η Daily Mail.

Η σχέση του με την Μέγκ Ράιαν, ξεκίνησε το 2011. Ο Mellencamp είναι μόλις χωρίσει από το μοντέλο Elaine Irwin έπειτα από 18 χρόνια γάμου.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν παρά το γεγονός ότι η Ryan ζούσε στην Νέα Υόρκη με την κόρη της Daisy κι εκείνος στην Indiana. To 2014 η απόσταση έφερε τον χωρισμό για να τα ξαναβρούν το 2017. Έκτοτε μπορεί να είχαν προβλήματα μεταξύ τους αλλα το μόνο που άφησαν να πάρει έκταση ήταν ο αρραβώνας τους τον Νοέμβριο του 2018.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr