Μμμμμ! Το θεσπέσιο χριστουγεννιάτικο & πρωτοχρονιάτικο μενού του Λευτέρη Λαζάρου για το Βαρούλκο (φώτο)
Ρεβεγιόν στο Βαρούλκο, με εμπνευσμένες γεύσεις δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου
Το Βαρούλκο Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές του σάλες στολισμένες στα χρώματα του "χιονισμένου" λευκού & χρυσού που αναδεικνύουν τη λάμψη και τη θαλπωρή των ημερών.
Αυτή την εποχή κάθε μέρα αποτελεί ευκαιρία για γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα. Με γιορτινή διάθεση η ομάδα του εστιατόριου σας προτείνει πιάτα, κλασικά και νέα, δημιουργικής θαλασσινής κουζίνας για το γεύμα ή το δείπνο σας.
Επιδόρπιο "Χιονάνθρωπος"
Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι προτάσεις μενού περιλαμβάνουν εμπνευσμένες γεύσεις από τη θάλασσα και όχι μόνο.
Για την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού αποτελείται από Σούπα βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με βούτυρο τρούφας και μπριός, Καβούρι με πράσινο μήλο, ζελέ από νερό τομάτας και ζωμό καβούρι, Χριστόψαρο με αγκινάρες αλά πολίτα και καπνιστό ταραμά και Τριλογία από μοσχάρι γάλακτος, ψητό καρέ, κροκέτα, κιμάς σε λάχανο savoy.
Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς οι σεφ προτείνουν Σούπα κολοκύθας με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, Γαρίδες Κοιλάδος με ζωμό θαλασσινών και μοσχολέμονο, Λαβράκι ψητό με μους από ρεβίθια, σαλάμι Λευκάδος και κύμινο και Αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο που συνοδεύεται με πουρέ μήλου και πίκλες εστραγκόν.
Τα επιδόρπια δίνουν τον εορταστικό τόνο με Κορμό κάστανο, μπισκουί matcha, cremeux passion fruit, παγωτό κονιάκ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και «Χιονάνθρωπο» από cremeux σοκολάτας Valhrona 63%, μπισκότο αμυγδάλου, μους πραλίνας και sorbet φραμπουάζ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr