Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς του Παντείου πήγε με τον Πέσκια στην Ελένη Ψυχούλη & μαγείρεψε - Κούκλος από τότε (βίντεο)

Ο ίδιος μαγείρεψε και μίλησε για τη ζωή του στην Ελένη Ψυχούλη...

Ήταν το 2014 όταν είδαμε για πρώτη φορά τον, 30χρονο τότε, Σωτήρη Κοντιζά, στην εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη "Chef στον αέρα".

Ο κριτής του "Master Chef" είχε πάει τότε στην εκπομπή μαζί με τον Χριστόφορο Πέσκια, στου οποίου το εστιατόριο - το "Π Box" στην Κηφισιά - ήταν σεφ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ετοίμασε στην εκπομπή μία συνταγή της μαμάς του, η οποία πλέον, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μαγειρεύει εξαιρετικά και ελληνικά φαγητά, όπως μουσακά και γεμιστά.

Ο ίδιος σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έμαθε να μαγειρεύει στο εστιατόριο "48", του Χριστόφορου Πέσκια, στους Αμπελόκηπους, καθώς δεν έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής.

 

 

Τότε, δεν είχε ακόμη το δικό του εστιατόριο, το "Nolan", το οποίο άνοιξε πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ, όπως αποκάλυψε στην Ελένη Ψυχούλη, αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, γρήγορα έφυγαν οικογενειακώς για την Ιαπωνία, όπου έζησε μέχρι 2 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr