Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αγκαλιάζει τρυφερά την τρίδυμη αδελφή του Κατερίνα (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση του…

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και έχει αναπτύξει μια καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει τεράστια αδυναμία στα αδέλφια του, με τα οποία μάλιστα είναι τρίδυμος.

Ο τραγουδιστής μαζί με τον Παύλο και την Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα τρίδυμα αδέλφια γεννήθηκαν στις 21 Μαΐου 1986 και ήταν τα πρώτα «παιδιά του σωλήνα» στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη εξωσωματική γονιμοποίηση της Φωτεινής Αργυρού είχε γίνει τότε πρωτοσέλιδο θέμα.

Ο τραγουδιστής αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς του. Χαρακτηριστικό είναι, πως σε κάθε του ανάρτηση τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Ο αδελφός του είναι συνέχεια μαζί του, αφού δουλεύει στην ομάδα του, ενώ η αδελφή του, Κατερίνα, είναι δικηγόρος και τα τελευταία δυο χρόνια ζει μόνιμα στην Ολλανδία με τον άνδρα της και τα παιδιά της.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, βρίσκεται στην Ελλάδα κι έτσι ο τραγουδιστής μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία στα stories του στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε την Κατερίνα, στην Ελλάδα με ένα Instagram story.

Πιθανόν η πανδημία να είχε σταθεί εμπόδιο στα δυο αγαπημένα αδέρφια, καθώς ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία: «Sister in town».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr