Story of the Day: H Βιβιάνε πλήρωσε 7.300 δολ. για μείωση στήθους, παρέμβαση στους γλουτούς & λιποαναρρόφηση σε ένα 24ωρο - Δεν άντεξε και πέθανε μόλις στα 24 της (φωτό)

"Φταίει ο γιατρός", λέει ο σύντροφος της

Σε ηλικία μόλις 24 ετών έφυγε από τη ζωή η Βιβιάνε Μόντε, έπειτα από επιπλοκές, που παρουσίασε αφού υποβλήθηκε σε έξι πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε ένα 24ωρο.

Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Βραζιλία προχώρησε σε εξαπλή χειρουργική επέμβαση στις 31 Αυγούστου και πέθανε στη ΜΕΘ όπου πάλεψε επί 20 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μείωση στήθους, παρέμβαση στους γλουτούς και λιποαναρρόφηση της κόστισαν τη ζωή 

Σύμφωνα με τον σύντροφό της, Ρενάν Σαντιάγκο, η 24χρονη πλήρωσε 7.300 δολάριά για να υποβληθεί σε μείωση στήθους, παρέμβαση στους γλουτούς και λιποαναρρόφηση σε στομάχι, χέρια, πλάτη και λαιμό.

Ο ίδιος είπε στο τοπικό κανάλι της χώρας, G1 ότι η Μόντε ήθελε εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει την επέμβαση για μείωση στήθους ενώ το τελευταίο διάστημα ήθελε να αφαιρέσει λίπος από την κοιλιακή χώρα γιατί πίστευε ότι είχε παχύνει.

Όπως λέει ο ίδιος, ο πλαστικός χειρουργός που ανέλαβε την 24χρονη της είπε ότι τις τέσσερις από τις επεμβάσεις θα τις έκανε δωρεάν.

«Φταίει ο γιατρός. Δεν την βοήθησε, δεν τη συμβούλεψε να κάνει λιγότερες επεμβάσεις. Εκείνη δεν είχε καμία ιδέα, είχε μόνο όνειρο να κάνει τις επεμβάσεις» δήλωσε ο Σαντιάγκο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr