Κυρίες μου, αυτές είναι οι πιο sexy ανδρικές φωτογραφίσεις του 2013-Enjoy! (φωτό)

Δεν χρειάστηκε να βγάλουν τα ρούχα τους για να μας γοητεύσουν (εντάξει, όχι όλοι τουλάχιστον). Αυτοί οι celebrities πόζαραν το 2013 και μας έκαναν να παραμιλάμε μέχρι και το τέλος του.

Δεν χρειάστηκε να βγάλουν τα ρούχα τους για να μας γοητεύσουν (εντάξει, όχι όλοι τουλάχιστον). Αυτοί οι celebrities πόζαραν το 2013 και μας έκαναν να παραμιλάμε μέχρι και το τέλος του.



Ο Bradley Cooper φωτογραφίζεται για το τεύχος του Ιανουαρίου στο αμερικανικό GQ καλοσωρίζοντας το 2014 με το πιο γοητευτικό χαμόγελο της χρονιάς. Εμείς πάλι,  πριν αφήσουμε το 2013, θυμόμαστε από το cosmo.gr τις πιο σέξι φωτογραφίσεις που απόλαυσαν τα ματάκια μας μέσα στην χρονιά.

Bradley Cooper

Η sexy φωτογράφιση της χρονιάς: αμερικανικό περιοδικό "GQ" (Iανουάριος 2014, αλλά κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα)

To αγαπημένο μας κλικ



Όσα μας έμειναν από τα λόγια του στη συνέντευξη: Μέσα από αυτά τα λαμπερά γαλάζια μάτια κάποτε κρυβόταν ένας άντρας εθισμένος στα ναρκωτικά. Μιλώντας ανοιχτά για το δύσκολο παρελθόν του, ο Bradley παραδέχτηκε πως το 2000 κόντεψε να βυθίσει την καριέρα του στα τάρταρα. "Η δουλειά μου είχε γ@μη*εί εντελώς. Αυτό που μου έμαθε η ζωή, είναι ν΄αποδέχομαι αυτό που είμαι, και έπειτα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει", είπε ο 38χρονος ηθοποιός, ποζάροντας με hot men's outfit.

Chris Pine

Η sexy φωτογράφιση της χρονιάς: αμερικανικό περιοδικό "C For Men", ανοιξιάτικο τεύχος του 2013

To αγαπημένο μας κλικ



Τάδε έφη Chris: Αν σου λέγαμε να κλείσεις τα μάτια και να φανταστείς έναν τύπο που κάθεται μέσα σε ένα παλιό αμάξι, φοράει καρό πουκαμισάκι, πλεκτή γραβάτα και σακάκι σε grandpa style, μάλλον η εικόνα που θα σχημάτιζες θα απείχε πολύ από αυτήν που μόλις είδες. Ο 32χρονος ηθοποιός του  "Star Trek Into Darkness" έφερε την άνοιξη στο περιοδικό "C For Men", ενώ μίλησε για τη σχέση του με τη δημοσιότητα με τα...χειρότερα λόγια. "Δεν μου αρέσει. Την βρίσκω πολύ επεμβατική, αν και προσπαθώ να συνυπάρχω μαζί της και να είμαι πιο ζεν, παρά αγχώδης με αυτήν".

Scott Eastwood

Η sexy φωτογράφιση της χρονιάς: αμερικανικό περιοδικό "Town & Country", Οκτώβριος 2013

To αγαπημένο μας κλικ



Εκτός από το να ποζάρει, είπε και αυτά: Ο 27χρονος Εastwood, γιος ενός εκ των πιο σέξι αρσενικών του Hollywood, Clint Eastwood, εκτός από τα υπερβολικά καλά γονίδια που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του, κάνει τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο, δηλώνει αρκετά προσγειωμένος, ενώ δεν θέλει να κάνει καριέρα με το όνομα του μπαμπά, όπως είπε στο περιοδικό. Στον ελεύθερό του χρόνο, κάνει σερφ, ψαρεύει, ενώ του αρέσει να κάθεται σπίτι με καλή παρέα από το να γυρνοβολάει στα μπαρ.

David Beckham

Η sexy φωτογράφιση της χρονιάς: Αύγουστος 2013 για τη συλλογή εσωρούχων της H&M

To αγαπημένο μας κλικ



Μετά το διαφημιστικό, είπε λίγα (και καλά): Ο "βετεράνος" στη διαφήμιση εσωρούχων David έχει ποζάρει πολλές φορές για την μάρκα (ενώ έχει φωτογραφηθεί και για τα εσώρουχα Emporio Armani), συνεπώς αρκείται να... μιλάει μέσα από τις πόζες του. Ο ίδιος είχε αρκεστεί να δηλώσει για τη σειρά -την οποία υπογράφει σχεδιαστικά και φυσικά προωθεί πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια της- πως δεν στήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης: "Καθ'ολη τη διάρκεια του shooting σκεφτόμουν ότι ήμουν μόνος στο σπίτι και απλά άφησα τις εκφράσεις του σώματός μου ελεύθερες". Και πολύ καλά έκανες David.

Hugh Jackman

Η sexy φωτογράφιση της χρονιάς: για το αμερικάνικό "GQ", τεύχος Αυγούστου

To αγαπημένο μας κλικ



Ο Αυστραλός πρωταγωνιστής του Wolverine μίλησε στο περιοδικό για την ταινία που "φούσκωσε" λίγο ακόμη τα μπράτσα του, ενώ όπως αποκάλυψε, το γεγονός ότι ήταν ο ίδιος πίσω από την σκηνοθεσία, τον έκανε να επιλέξει τον τόπο καταγωγής του (την Αυστραλία) ως το μέρος όπου έγιναν εξ'ολοκλήρου τα γυρίσματα. "Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν πήρα τηλέφωνο της Πρωθυπουργό και της είπα ότι κάτι τέτοιο για την προώθηση της χώρας θα ήταν win win".

Zac Efron

Η sexy φωτογράφιση της χρονιάς: ηλεκτρονική έκδοση του αμερικανικού Elle, Απρίλιος 2013

To αγαπημένο μας κλικ



Τον βλέπουμε διπλό ή είναι ιδέα μας; Μπορεί ο 26χρονος ηθοποιός τελικά να μην έβγαλε την μπλούζα (όσο κι αν αυτό περιμέναμε από την κίνηση του χεριού του) στη φωτογράφιση για την ηλεκτρονική έκδοση του αμερικανικού Elle, όμως τουλάχιστον η συνέντευξή του είχε εξίσου ενδιαφέροντα μέρη. Ο Zac αποκάλυψε πως έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο μέρος στο γυναικείο πρόσωπο: "Τρελαίνομαι για τα χείλη των κοριτσιών! Μου αρέσει να τα φιλάω", είπε ενώ πρόσθεσε πως το ιδανικό σενάριο για να διεκδικήσει ένας άντρας μια γυναίκα είναι "να την κεράσεις ένα ποτό, να σταθείς μπροστά της με αυτοπεποίθηση και απλώς να σκεφτείς κάτι αστείο". Σωστός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr