Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον γύρο απευθείας από τη συσκευασία μέχρι να ζεσταθεί και να πάρει το χρώμα που επιθυμούμε. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το κύμινο και μαγειρεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μυρίσουν.
Αποσύρουμε τον γύρο σε σκεύος με απορροφητικό χαρτί. Τοποθετούμε την τορτίγια στον πάγκο μας και αλείφουμε με το γιαούρτι στο κέντρο της. Τοποθετούμε τα σαλατικά πάνω από το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά με όποια σειρά θέλουμε αφήνοντας τελευταίο τον γύρο.
Φέρνουμε τις 2 πλαϊνές άκρες προς τα μέσα και μετά σηκώνουμε την άκρη που είναι κοντά σε εμάς και ρολάρουμε πάνω από τη γέμιση.
Τυλίγουμε σφιχτά έτσι ώστε να κλείσει η τορτίγια σε κυλινδρικό σχήμα. Αν θέλουμε τυλίγουμε με λαδόκολλα.
Μπορούμε να ζεστάνουμε στον φούρνο ή σε μια μεγάλη τοστιέρα ή να απολαύσουμε απευθείας.
WHO IS WHO
Ο Γιάννης Λουκάκος γεννήθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 19/11/1973.
Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Pennsylvania State University και μετά φοίτησε στην καλύτερη σχολή μαγειρικής του κόσμου, Culinary Institute of America.
Αφού εργάστηκε στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και εστιατορίων, το 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα.
Το προσωπικό του στυλ έχει αναγνωρισθεί δύο φορές στα βραβεία Gourmet.
Το 2009 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο στο Χαλάνδρι στην πιάτσα του Αγ. Νικολάου στην πλατεία Ελευθερωτών.
Από τον Μάρτιο του 2013, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε την τηλεοπτική επωνυμία του «Dr Cook» από την ομώνυμη εκπομπή στο MEGA TV, ενώ το ΤHE SEMINAR PROJECT φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία μαγειρικής εκπαίδευσης για όσου συμμετέχουν στα σεμινάρια.