Μίκαελ Σουμάχερ: Ο θρύλος της F1 έκανε την πρώτη δημόσια του εμφάνιση μετά από 11 χρόνια – Πάντρεψε την κόρη του (φωτό)

Η απουσία του όλα αυτά τα χρόνια είναι ηχηρή...

Μετά από 11 χρόνια απουσίας λόγω ενός φρικτού ατυχήματος φαίνεται ο Μίκαελ Σουμάχερ να έκανε εμφάνιση στον γάμο της κόρης του, Τζίνα.

Ο θρύλος της F1 το 2013 είχε πάει για σκι με την οικογενειά του και είχε ένα ατύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Ο Σουμάχερ για μήνες ήταν σε κώμα δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και από τον Σεπτέμβριο του 2014 επέστρεψε στο σπίτι του σε άσχημη κατάσταση.

Image

Η οικογένειά του και συγκεκριμένα η σύζυγός του, η Κορίνα προσέχει πολύ ώστε να διαρρέουν όσο το δυνατόν λιγότερα για την κατάσταση του.

Οι φήμες για το ότι συνόδευσε την κόρη του στην τελετή του γάμου είναι πολλές.

Σύμφωνα με την γερμανική Bild φέρεται πράγματι να παρευρέθηκε στον γάμο της κόρης του, Τζίνα. 

Ωστόσο για ακόμα μια φορά ήταν πολύ προσεκτικοί, αφού ο γάμος έγινε στην βίλα του στην Μαγιόρκα και καλεσμένοι ήταν μόνο πολύ κοντινοί του άνθρωποι για να μην διαρρεύσει κάποια φωτογραφία ή βίντεο.

Η οικογένεια του Σουμάχερ παρόλα αυτά, είχε κάνει σαφές στους καλεσμένους ότι θα πρέπει να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο ώστε να μην καταγραφεί το παραμικρό.

Διαβάστε ακόμα: Χαρές επιτέλους για τον Μίκαελ Σουμάχερ! - Παντρεύτηκε η κόρη του, τον αγαπημένο της -Η φαντασμαγορική τελετή στην επαυλή τους στη Μαγιόρκα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ralf Schumacher: Πήγε στον γάμο την ανιψιάς του με τον σύντροφό του – Φόρεσαν ασορτί λινά πουκάμισα & πόζαραν με φόντο το ηλιοβασίλεμα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr