Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αναζωογονητικός χυμός με καρότο, καρπούζι, κέιλ, ρόκα, τζίντζερ - δοκιμάστε τον!

Σερβίρουμε σε δυο ποτήρια με πάγο και απολαμβάνουμε!

ΥΛΙΚΑ

8 μεγάλα καρότα

2,5 εκ.ρίζας τζίντζερ

½ φλ. καρπούζι, σε κυβάκια (χωρίς κουκούτσια και φλούδα)

1 χούφτα ρόκα

4 κλωνάρια κέιλ

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr για την παραχώρηση της συνταγής.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα καρότα και το τζίντζερ σε φέτες και τα περνάμε από τον αποχυμωτή.

Περνάμε από τον αποχυμωτή και τα κυβάκια καρπούζι.

Τέλος, ψιλοκόβουμε τη ρόκα και τα κλωνάρια κέιλ και τα περνάμε επίσης από τον αποχυμωτή. Σερβίρουμε σε δυο ποτήρια με πάγο και απολαμβάνουμε.

Who is Who


Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στην Culinary Institute of America.

Από το 1993 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και από το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αμερική.

Από το 2005 είναι σεφ σε κρητικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβεία Gourmet

Αγαπημένη του κουζίνα η Ασιατική, αγαπημένο συστατικό τα αγριόχορτα, αγαπημένο λαχανικό η ντομάτα και προτιμά τα αλμυρά από τα γλυκά.

Εκτός από τη μαγειρική μεγάλη του αγάπη είναι ο γιός του και λατρεύει το σκύλο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr