Λαμπερές στο χριστουγεννιάτικο κονσέρτο: Στα κόκκινα η βασίλισσα Ματθίλδη - με royal blue τουαλέτα η πριγκίπισσα Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Η διάδοχος συνόδεψε τους γονείς της, μαζί με τα δύο από τα τρία αδέρφια της

Λαμπερή η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο κονσέρτο, που πραγματοποιήθηκε στο βασιλικό παλάτι, στος Βρυξέλλες.

Η 21χρονη διάδοχος του θρόνου, επέστρεψε για τις γιορτές στην γενέτειρά της, αφού η ίδια σπουδάζει ιστορία και πολιτική στην Οξφόρδη.

Η νεαρή royal και τα δύο από τρία αδέρφια της συνόδεψαν τους γονείς τους βασιλιά Φίλιππο και βασίλισσα Ματθίλδη, ενώ από την βραδιά έλειπε ο μεγαλύτερος γιος του ζεύγους, ο 18χρονος πρίγκιπας Γαβριήλ.

Για την περίασταση η πριγκίπισσα Ελισάβετ επέλεξε μια αμάνικη, royal blue τουαλέτα Diane von Furstenberg. 

Η μικρή αδερφή της, η 14χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ εμφανίστηκε επίσης με μια δημιουργία της Βελγίδας σχεδιάστριας μόδας και συγκεκριμένα ένα μακρύ, floral φόρεμα.

Όσο για την μητέρα τους, η βασίλισσα Ματθίλδη, ήταν ντυμένη στα κόκκινα - ένα χρώμα που λατρεύει - με ένα midi φουστάνι που έφερε την υπογραφή του αγαπημένου brand, Natan Couture.

Ο βασιλιάς των Βέλγων και ο μικρότερος γιος του, ο 17χρονος πρίγκιπας  Εμμανουήλ φορούσαν σκούρα μπλε κοστούμια, ενώ το παρών έδωσαν ακόμα ο αδερφός του μονάρχη, πρίγκιπας Λοράν και η σύζυγός του πριγκίπισσα Κλερ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr